Moments del meu petit Món! annna

dissabte, 4 d’octubre del 2008

" classe de persones o persones amb classe ^ , ^ "

Hola amics:)

** exposició contemporània Amsterdam 08

L'altra dia, en el post anterior no només em referia a temes d'stètica, moda o imatge, nooo...anava més enllà, però el que havia anat més enllà era el contingut, i comentari del post :):) així que ho vaig deixar per un altra dia.

La classe, com a persona, com a individu, i més en l'actualitat, també costa decidir si l'hem adquirida en néixer, o l'hem adquirida amb una educació exquisida, o amb una bona feina que ens aporta un fons econòmic que et pot aportar: cursos, masters, i cultureta sobre temes de protocol, educació en altes instàncies i demès. Però alhora de tractar amb el dia a dia i de tu a tu on és la classe?la honestedat? l'estil?
Ens pensem que amb calerons i una disfreça cara ja tenim l'estil!! Si, si com si fos tan fàcil!



**caleta "es canutells" Sant Climent (Menorca)

L'estil és saber "estar" a tot arreu, amb tothom, no desentonar en cap lloc, ser suficientment honrat per no creuar la línia que marca "el lado oscuro", i a sobre fent creure a l'altra persona que és tot idea seva i fantàstica. La classe està en sortir d'un lloc i dir, si senyor, he aconseguit el que volia sense fer mal ningú, sense trepitjar, venent-me lo just i continuar podent mirant-me al mirall, i continuo sent la persona minimament honrada, que intenta seguir així.

Saber-se posar el mocador de l'americana ben posat,com els caballers d'abans!! i no els dd'ara que utilitzen aparells elctrònics, la feina, l'stress, el viatjar molt, etc per amagar-se, enlloc de mirar un mirall.

** Jardins Keukenhof Holland 07

Fàcil oi!!! A quants en coneixeu? Jo algún, molt sabi, peró ja molt gran, x aixó molt sabi!!!!!
També s'aplica a les senyores superwomans que obliden una cosa i és que tenen families, fills, marits, mares i pares. Ara cal trobar la manera de conbinar tot aquest enrrenou del segle XX i XI.

annna

1 comentari:

carri ha dit...

És un clàssic aqta frase, xo ahhh! té molta tela! jo crec que prefereixo les persones amb classe, xq la "la classe" els hi afecta, x dir-ho d'alguna manera, a tots els aspectes de la seva vida i persona i en els temps que vivim, costa trobar molt persones com deu mana!!! Aménnnnnnn no volia ser tant seriosa, eh! jejejje