Moments del meu petit Món! annna

dimecres, 29 d’abril del 2009

LLIGAM!

Pallasso de la Magda, amb la supermegafashiondigitalmahinephoto

Ja sé jo q tinc unes blocaires q són unes espases, el kit està suposo, q ja us en heu adonat en
llegir el post anterior al de la birra/cafe i sobreriure sanes i estalvies, xq em vaig posar a escriure'l, i jo
no faig com l'Anna, q és acurada i meticulsa, q s'ho planteja i revisa...i li queden perfectes!

Jo vaig sobre la marxa, i en un principi pot anar d'un tema i resulta q ha anat derivant i d'aquell tema inicial ni n'hem tocat els pèls del cap...x això dec ser tan "atapeideta" de llegir. Però us faig saber q estic fent esforços per endreçar-me, ordenar-me, seguir un guió, no desviar-me massa, i procurar que el q jo penso al cervellet a velocitat ultrasònica les persones q ho han de llegir puguin tenir temps de veure, ajuntar i fer una frase amb sentint.!!!!

Per tant, veig q ens tocarà fer una tarda, o migdia de cervesetes, ja em sembla bé,dona per més q un cafè, xq m'he pillat totes, més bé o més malament....ara ens en falta un...

Així que recordeu que els dos posts estàn lligats i el primer ja us ben asseguro que és un TOTXO, i llarg, xq fins i tot jo li trobo!!!!

S'ha de tenir ganes per posa-t'hi!
Bé, doncs ja quedarem per cervesetes....a veure si s'apunta algu més...

petóns wapes!!!!
annna:)

PAGO UN CAFÈ O UNA BIRRA AL Q LLEGEIXI EL POST I NO S'ADORMI!!!!

SI HEU SOBREVISCUT AL POST ANTERIOR A AQT CAFE/BIRRA..ETC.. , XQ TÉ MÈRIT!!!!



EN MÈRIT ALS QUE HAN LLEGIT EL POST ANTERIOR HI NO HAN QUEDAT "FREGITS" !

A TOTS: NOIES, NOIS

COLEGUES, NO TANT COLEGUES.....

AQUESTS Q US FEU ANOMENAR FRIKIES, Q JO TB ME'N CONSIDERO....

A PERSONES Q NO TINGUIN UNA ESTONA PLENA DE FEINA, O VULGUIN DEIXAR DE FER-LA

DONCS COM Q AMB EL POST M'HE IL.LUMINAT LITERALMENT ENRROLLANT-ME, CREC Q EL Q EL LLEGEIXI,

SOBREVISQUI, NO S'ADORMI, EN PUGUI REPETIR ALGUNA PARAULA O FRASE O SIMPLEMENT EM DIGUI ANNNA

M'HA MOLAT O NO, NO M'HA MOLAT GENTS, DONCS AIXÒ:

UNA BIRRETA O UN CAFÈ X COMPENSAR ELS EFECTES SECUNARIS DE TANT DE ROLLO, NOIS I NOIES M'HEU DE
PERDONAR, SE M'HA ANAT L'OLLA AMB EL PC. QUE HI FAREM....DE FET MHO HE PASSAT BÉ, POTSER VTRES HI PATIREU HI TOT, JE, JE, JE, JE

AIXÒ VA EN SERIO!!!! SI HI AH QUORUM, QUEDAREM X KFE/O DERIVADOS VARIOS I FER LA XERRADA!
FINS AVIAT I JA PLEGO X TIC FETA POLS!!!

MES AMIES!!

annna:)
hughs for all!
ptnts

dimarts, 28 d’abril del 2009

DEMANAR, EXIGIR, O DIRECTAMENT RECLAMAR!! O PASSAR, PUNT!

Jean Paul Opperman

Bona nit,
estic cansada!

Aquests dies hi ha hagut quasibé de tot!
.
Però és igual, alguna cosa diré, potser amb "criteri esbojarrat" q diu una adorada amiga, q té més maduresa q jo...en fin hi ha d'haver de tot i no tinc ganes de ser "gran, i assenyada oficialment"...
.
Avui, bé, de fet fa uns dies, ja mogudets i acaparats de per si, vaig intentar aclarir cosetes q eren interessants amb un amic..x per parlar. He de dir que parlar m'apassiona, xo em provoca impaciència deixar coses a mitjes, en aqt aspecte.
.
Q no va ser possible: resulta q jo solo tenir el efecte "estrambòtic" q tinc que fa que els homes surtin corrents després de coneixe-m. (i excloc experiències extrasnesiorials i extrasexuals...x si de cas, algu ja barrina, q ja ens coneixem.....!!!) No va sortir corrent, eh!!! jejeje, és un dir!!! ja m'en foto jo i tot!!
En aquesta ocasió he sortit jo, poc a poc, en silenci, sense fer sorol i probablemnt ara mateix ja no recorden el meu pas per allí!!!!
.
El què si he de dir q estic orgullosa (tot i q queda malament dir-ho) de mi mateixa i el meu caràcter, xq és radical, explossiu sense prevuere les conseqüencies, cínica, tirana, dèspota, sé on he de fer mal xq un miketeta de temps q conec l'ésser humà, i havia fet molt mal a força gent,
.
Vaig marxar, simplement, amb una nota, ara nomenada molt sofisticadamet mail, ja q no hi havia alt opció, vaig dir adeu.
.
Q contenta!!!! em vaig comportar com no ho fan altres ara, ho jo en temps passats, xo el meu treball, llàgrimes i mal d'ànima, i repercussions físiques, m'ha costat, xo mai se sap fins q ho aconsegueixens i en gaudeixes uns minuts: quan n'ets conscient, jo no n'era!!!!!! ho havai oblidat, q malament, no es pot obliadar això!!!!!!

Jean Paur Opperman, titol 1
.
Ara m'he tret un pes de sobre, tenint coneixement de mi d'aquesta petita llibertat i " control" q tinc, eh i no us penssessiu pas que és fàcil...
.
A l'enfadar-te: quan et puja la "mala qua de sapos i culebras" dsd l'estòmag" i has d'anar controlant: comtant, respirancions, meditació... buffff té lo seu: ARA QUINA SATISFACCIÓ QUAN VEUS Q HO HAS ACONSEGUIT!, així només cal DEMANAR, pots deixar el EXIGIR, RECLAMAR, CRIDAR....no et cal anar més enllà! Et gires, marxes i IGNORES, llavors queda una tasca: oblidar la ferida!
.
Això si, no he aconseguit el motiu del canvi d'actitud envers a mi tan radical: si quan demano innocentment, i ni demanant, ni, exigint, ni directament parlant, aixo si m'ho han dit MAI A LA CARA!
.
Però en el fons del teu cor no pots deixar de demanar-te, preguntar, i anar pujant de to igualment que de emprenyamenta....a la fí, penses: si l'error l'he comès jo és just q ho sàpiga, xo sino, doncs NO PROBLEM, GO ON, no s'ho val!

Jean Paul Opperman, 2
.
NINGU VAL MÉS Q TU MATEIX, i no ho dic en sentit egoïsta...ho en sentit intern, x poder sobrevire
i fer coser, viatjar, conèixer gent, obrir-te al món i no quedar-te en un món limitat, q si! si, et dona segurat, xo et fa perdre tant sabiduria, experiència, energia, coneixènces, vivències, no va això un petit pas endavant...petit primer...petit i amb molt temps igual q tota la resta de tasca personal q tenim q fer per poder viure amb una paraula: tranquilitat d'ànima!!!! a tothom li deu haver costat un món fer algo q li aterra, xo al final ho ha fer xo tb PQ HA VOLGUT FER-HO!!!!!
.
Us ho he dit q quan dic prou és prou ??????, si, si, sóc monstre també, xo amb el treball i el
.
temps hem anat arreglant cosestes, i me'n queden milions, xo anant fent, i anirem millorant...o no!!
.
Però sempre hi ha persones a la teva vida q deixen més petja q altres, q són més especials i que tu t'hi trobes més complerta, fet q costa molt, en aqts moments, amics meus...ens hem tornat independents, egoistes, introvertits, covards, .....deixem-ho, tb sóm encantdors i fantàstics en el
nostre món terriblement complicat!!!! I et dol molt veure com van embolicant-se dins un món creat a mida q pensen perfecte xo és una trampa i això dol quan ho veus!!!! i voldries fer algo!!
.
XO LA VIDA ÉS SENZILLA FINS Q NSTRS. LA RECARGOLEM FINS A FER-LA DIFÍCIL COM UN LABERINT, I CAL AJUDA PER SORTI-NE...si te la ofereixen ets privilegiats, si la denegues...
.
Quan jo vivia un moment semblant, tb em van intenta ajudar i en el seu moment em vaig tancar a casa, encabronada, enfadada amb el món, sola i tots preocupats....i cada dia agraeixo a aquestes persones q tot i els meus aïllaments, sortides per la tangent i especialitats tipus " annna " continuen al meu costat. GRÀCIES! A TOTS!

.
Platja "Es Canutells" Sant Lluis, Menorca
Doncs ara, amb eL " NO " que m'han aviat, jejejejeje, amb pasta a la butxaca dels pantalons puc començar a pensar, bossa, samarretes, pantalons, trainers, i goes to....ja veuresm. Primer he d'enllestir un parell gestions aki, no és fàcil, marxar i ja stà!!!!
.
Em refereixo a:
.
Vull dir rollos legals, després la meva esquena....xungo! i després, goes to fly!!! on?? , ni folla,
bé alguna opció a la vista!!no us penseu, tan loketa no tic, eh!!
xo m'és igual x passar 5 6 dies fora no fa falta massa cosa, SIIIIIIII, FA FALTA SOL!!!!!!!...després quan torni començarà el plantejament seriós del viatge llarg, meu, de la meva vida, de trobar-me i de a veure i aprenc què vull ser de gran??? jeje!!!
.
Tinc molta feina per davant! encara q ho faci viatgant....
.
Deixaré coses enrrera, el pis, el cotxe, bé el cotxe m'agrada massa...és tan mono..nose, ventilaré els petits enrredos i els q no es ventilaran sols!!!
Fa tres anys q estic donant voltes a aquesta idea....ja toca, xo no m'hi he posat...no he trobat el moment, o buscat algu q ja ho hagi fet..., xo ja sortirà, si ha de ser!!!
.
Altra vegada de joies, collars, samarretes, "abalorius" , trastos, i derivats: NOTHING, SORRY!
.
Han passat massa coses, personals, expernes, familiar, etc.....
ja anirem parlant, poc a poc eh! poc a poc
.
ara una " skape" amb solete x airejar!!!!!!
ens tornem a trobar aki!
.
annna:)
.

divendres, 24 d’abril del 2009

SINÒNIMS....

Chillida "El elogio de los horizontes",,llibertat a les idees a vuiure a crear per a tots. Grcacies "Maestro"



How are?
Et més amiés?

Us heu parat a pensar mai quans sinònims es podrien arribar a trobar d'una mateixa paraula, o sino, ben bé sinònims, paraules amb un signifcat que aporti el mateix...o molt similiar.
Jo els últims dies i gràcies a la meva puta esquena q em té bastant limitadeta, aquest ha estat un dels temes protagonistes, ves!!!!! com ho podia haver estat qualsevola altra, eh!!! déu meu!


..AmIC ...cAmaRaDA......coMpANY.....GerMà de Fet......
.

motius pels quals m'he d'estar força quieta, i llavors mires molt més enllà i veus coses injustes que no pots deixar d'evitar q et "toquin" un pèl, quines coses eh! i al món hi ha gent q passa fam, concursos horribles a la tv, no em puc concentrar en llegir, o també em podia per haver donat per alguna altra nerureta, q també ha estat el cas, eh!

I ara arribant a casa se m'ha acudit el tema dels sinònims arrel d'un treball q vaig haver d'ajudar a fer.
(Com q no hi ha temes interessants, eh com el barça, el madrid, la merda de la política, el medi ambient, els veins de sota, la del costat i aixi....xo a mi no em molen, la veritat!!!).
Llavors, escolto, bado, ja sta! jo em pregunto estem fent el sopar, moment de confidències... i li toca el rebre a un, sempre, un o altra....i per a una paraula hi ha un munt de significats, i a una persona els hi deixen anar, així a raig fet...sense quasibé donar respir, al final és com um cop de puny a panxa, en funció del tema tractat!!! no? vaja a mi, no un, no uns doscents, si les paraueletes en qëstió no tenen un to força agradadable, és clar!!!!!! Bé, ha estat un bon estratega, no ha esat res greu: com un slalom gengant, anar squivant i net i polit, tu!!! un 10!!!! xerò és un;



..AFECTE....aBbrAç..pAraulA...AmaBLE...aFabilitat..RecOrd....


Ara bé, si aquestes parauletes tenen un to punyent, i en van un parell o tres engaltades una rera l'altra: o topen amb una paret construïda a base d'anys i anys d'ego instal.lat i vanitat o es trenquen directament contra el cor o la mà de la persona q s'ha agosarat a llençar-les...fins a refer-ser i trobar una altra ocasió per colpejar i tornar a topar amb una pared d'ego, encara més endurdida pels anys.


..EGOCENTRISME...VaNItat...ComPetitiVitat...eGoÏsme...

.
Aquest pas dels anys fa que la part "iron" de cada personeta devori la poca part "body", i ja problament ni es reconeguin, possiblemnt haguessin estat amics, còmplices, haguessin tinguts parelles en moments de la vida, alolescencia , trent's 40's, jejejeje......xo s'ha de ser valent, per lluitar una miketa i apostar tant sols una mica per la vida, totes les vides, no tant sols, les q controlem, sino també les que no controloem, ehhh amiguita i amiguitos......

una abraçada, ja se q no me em feu cas, juas, juas, juas, juas,.....
aneu al vostre puto rollo!!!!!!
xo jo us respecto moltimtimissim

i estimo encara més!!!!


annn:xD

I'm working now in:

DEIXAR DE SER GILIPOLLES INTEGRAL:

INSERT COIN!!!! INSERT COIN, PLEASE!!!je!


diumenge, 19 d’abril del 2009

UN PENSAMENT: LA VIDA...LA LLEI DE LA VIDA!

Gràcies Dasha Friedhova per deixar-nos aquesta petita obra d'art, vé la primavera.

El bo, el millor, i sublim...NEIXER.

els petits són innocents, clars,
pugen, es barallen, criden
ploren; xo quan tenen gana!
ploren; xo quan tenen son!
...sempre surt el més hàbil i en treu el menjàr mes bò i amb més quantitat...

ens necessiten xq els ajudem
ens necessiten xq ens volen al costat
ens necessiten per una abraçada
ens necessiten per un bes
...sempre la mare o algu acaroma amb més dolcesa q a la resta de nadons q hi ha a la habitació...

ja al crèixer deixen de ser clars i accessibles
ja al crèixer deixen de voler-te sempre al costat
ja al crèixer deixen de voler sempre no una abraçada
ja al crèixer deixen als de casa pels amics de fora...
...sempre hi ha aquell que tarda en marxar de casa de la mare x no deixar-la sola"

...sempre hi ha el que expliquae les aventures d'adoslència a la tieta a o a l'àva, i les de l'escola superior amb els companys i a la nioa-a senyoreta interessant de l'escola de noies...

creixen més i tornen a ser clars, expliquen, comparteixen
creixen més i volen que els ajudis, acompanyis pel camí,
creixen més i volen tornar parlar, escoltar, discutir i compartir,
creixen més i volen una abraçada i un bes, o més...
...crèixen més i potser en aquest temps per questións del destí, algún ha abandonat, desgràcia...

però a vegades, hi ha hagut algún petit accident,
o la mala fortuna del destí, que en transcòrrer,
tots els coneixements altruistes, generosos,
nobles, d'estimació, de compartiment, de plenitut,
es trasnfomessin durant la seva vida, en:

dones i homes : freds, distants,
mancats d'afectes, sobrats d'orgull, i tirania,
mancats d'amor, sobrats de prepotència,
mancats d'escalfor, sobrats de fredor,

i si aquests homes i dones no s'adonen
del que els està passant, viuen, caminen i
creen un petit monstre que no els permet
arribar a poder gaudir ni uns segons de felicitat

sort que la natura i la intel.ligència fan que en alguna ocasió,
més d'una!!! ara vull pensar q en la majoria d'ocasions, x sort
a vegades varies i placenteres, ens adonem que estem aquí
per poder treballar per un món i una pròpia vida més valuoses
pels nostres i l'ànima pròpia i aconseguir un dia tranquil.

Gràcies Dasha Friedhova per la teva foto, "all nerver" peace, love, art and liht"!
dear!.

annna:)))


diumenge, 12 d’abril del 2009

DIUMENGE DE PASQUA....QUÈ GRISSSS! ÒNDIA!

Sanjay Nanda, Sostre Edifici, La India.
.
Bona tarda socis d'afició,
.
Espero haguiu passat un bon àpat a casa els respectius parents, i amb l'element típic d'aquests dies.Jo no el celebro, xo no ho porto gens malament, eh!...el tinc prou ocupat amb altres activitats i si cal sempre tinc un amic/amiga q em convida a postres i tall de mona...!!!!!
.
Sabeu jo quan era petita, aquest dia es convertia en un ritual...en tot un recorregut de cases, de padrins i per tant una acumulació de "mones" q a casa no sabiem ben bé q n'haviem de fer, som quatre, això vol dir buit padrins, nois, si buit!! i abans no hi havia congeladors industrials per anar-ho colocant tot allí dins com qui ho fa desaparèixer tot per art de màgia...
.
I com una altra element present a la meva vida: ara no hi ha mona, tu!!! ja fa un munt d'anys...així anem sempre d'un extrem a l'altra sort q ja hi stic abesada de fa molts anys i quasibé m'agrada i tot xq sino s'hauria convertit en un trauma, je,je,je !!!!!
on s'has vist una nena de pocs anys sense mona o regalet, óndia!!! és q els grans tenen tant poca sensibilitat a vegades.... ay, ay, ay!!!!!
.
Veig q ultimament us explico coses molt sovint, de fet no sé si és la mateixa q la vaig repetint o de tant en tant en barrejo alguna que és de nova collita, he descobert algun blog que està way, algun gràcies a l'anna : un és viatgeplural.blogspot.com, està molt bé,
un altra: annatarambana.blogspot.com, que un dia és una canya i altres una bajon i això ajuda, xq penses: mira no ets tu la única que és una muntanya russa!!!! estan molt bé de veritat!

Tim Walker, fotogràf exceptcional! I aquesta foto....bufff x mi especial!
.
També he navegat x webs de coleccions de joieria: molt clàssic tot, costa de trobar productes moderns, xq llavors ja te'n vas a temes més ultramegasofisticats q no tels poses ni que siguis una
coolhunter i treballis a la Cibeles...xq s'han de tenir....quadrats per posar-t'ho...i lo que ens queda és o Tous ( brrrrrrrrrrr) o Majoral ( massificat i amb segell propi q quan t'ho poses no pots evitar que es noti que és majoral....) hauré d'anar "escarbant" a veure què hi ha x ahi, petites cosetes que es van
fent en tallerets d'autors propis i sense un plà de marketing q te c... al darrera que els apoia i tb els diu el que poden fer o no....ah! petit inconvenient......
.
Com que ha stat un dia tant il.luminat..je, je, je, i soleiat... només m'he arribat a peu a buscar el diari, gran proesa per mi, xq a més em fot un mal l'esquena impressionat i la tertúlia de l'esmorçar que avui, amiguets meus!!!! si que us prometo que ha donat per un, dos o més posts, xo no vull ser cruel....!!!!!!

La Baells, si nois! si la preciosa Baells aquest any!!! pel Quim Muñoz
.
La resta, a diferència d'altres persones q em retreuen aquest petit detall de la meva personalitat encantadora, he esmorçat com una reina comentant si es podria volar avui ( je,je,je,....) il.lusos,
(bé millor que no parli d'il.lusos amb tanta facilitat xq els últims dos o tres mesos jo m'he guanyat la denominació d'orígen i pedigrí d'or inclosos, així que......més val q calli!!!)
he llegit el diari, el suplement, una revista alternativa-super-underground de disseny, q costa un colló de trobar i una altra tope clàssica, tb de "diseño, exquisito, caro y de autor" vamos del que venen a Ikea copiat; divertit això de veure diferents opinions enfrontades que en el fons volen el mateix: guanyar molta pasta x viure com reis!!!!
.
Apa, s'acaba el rollo, xq tampoc crec q us interessi massa un diumenge com avui, a la vida de l'anna, caurà alguna peli, o dues o més.... "bendita internet"!!!!!!!!!!!!!
Tinc feina per fer i poques ganes de fer-ne: és culpa del temps, segur!!!!! xo m'empaiten i ho hauré de fer abans de dimarts així q cal q em posi les piles....!!!!!

See you,
un petonàs
.
annna

:)))xD

divendres, 10 d’abril del 2009

N'HI HA UN Q DIU "TODOS ESTAN LOCOS MENOS YO..." xD



Philip Sajet, collar metacrilat

Philip Sajet, collar plata i or


Hi, amiguets/tes i fidels al blog,

Je,je si, si no us en foteu, no! Sort q jo he pensat q lo que li passa és q encara no sap que és boig, bé en cert grau, o en més o menys afectació, xo del que podeu estar segur és q està "tocadet"...simplement és q de moment no se n'ha adonat, encara!!!!

És que aqt matí estava esmorçant i erem diferents grupets, xo tots plegats estavem fent la xerradeta! com q estem a Divendres Sant ens castiguen sense premsa vès! quina relació té això ara, al segle 21 i en un govern laic...xo no em ficaré amb temes que són massa atapeits i pesats per mi ara mateix!!!!



Philip Sajet, anell or groc amb sàfir blau

"A lo que iba"..... seguint el fil del principi, durant l'esmorçar els temes han anat variant, això si, tb degenerant i les bestieses cada vegada eren més grans i el protagonisme per qui la deia també, la cambrera i jo ens miravem i sense dir-nos res verbalment, amb la mirada ens preguntavem: què els passava a aquell grupet de persones, dient aquell munt de bestieses sobre política, medi ambient, platja, neu...cotxes, veles, IBEX, crèdits, etc....això si, tenien la RAÓ, la SANTA RAÓ i la resta del món estava equivocada...

Nosaltres dues cada vegada estavem més estorades... i això q jo tinc fama de està com un "llum" q diu x ahi una q es fa dir amiga meva, xo com q Berga és petit ja sabem q s'acaba saben tot....!!!jejeje! sort q no es deu mirar al mirall, jo li aconsello, personalment!



Philip Sajet, arrecades quars rosa, onix

És aquí on apareix la frase "todo el mundo està loco menos yo".... i q jo afageixo... que aún no me he enterao !!!!!!

Sort q jo ja ho faig fer en el meu moment, deu meu!!!! almenys si dic alguna bestiesa és xq no m'ha donat temps a "processar-ho" o a q sóc impetuosa i força temerària, sóc àries!!!

La part positiva, és que penses...: bé jo ja tinc un troç del camí fet, i a mi avui m'han alegrat el matí, q el portava fí!!!! x culpa d'un altra geni!!!

I no us penseu, gent! q lo difícil no és estar com una campana, sinó adonar-te'n i començar a treballar per ser millor, no fer mal als del teu entorn, ni a tu mateix i aconseguir estar tranquilet i amb una mica de pau, i x tot això cal ajuda, il.lusió i trobar objectius q t'ajudin a fer més suau el dur camí q has de recorrer.


Philip Sajet, arrecades. Avui tot d'en Sajet...m'agrada!

Com a regalet... he pensat q ara, com q fa dies q no viatjo intentaré anar a Berlin, potser Amsterdam, hi ha un nivell força alt de joieria,i flipo molt cada cop q hi vaig, passa que ja hi he estat força vegades i em crida més l'atenció Berlin, m'agradaria q la meva coleguilla de trifulques m'acompanyes xo està liada amb trasllats i feina! O sino sempre quedarà Menorca, bona sempre!

Bé, si deixa de ploure i ens acompanya la primavera, la primavera eh! no l'estiu de cop i volta amb els 35 graus a l'ombra de cop i volta!!!!! q no mola gens!.
Ei, q tingueu una molt setmana santa, jo veure força pelis: Ben Hur, segurament,jejejeje!!!! per milèsima vegada......

xo després marxaré de traveling!!

Aki us deixo, xo jo hi seré, eh! estimadets,
annna

:))))

dimarts, 7 d’abril del 2009

EL DESCANS DE LA GUERRERA....RECUPERAR BATERIES, QUAN TRIGARÀ?

Ingrid Bellman "Magnolias....primavera
.
Nanit, als q passeu per aki...
.
avui, avui ha estat dia de contradiccions, dia de desconcerts, bé això ho està essent fa uns dies ja..., un dia amb incongruències, fets sorprenents, agradables, altres agradables xo saps q no et convenen, tristos, entranyables, amics amb paraules encoratjadores i dels quals ni esperaves un bondia....això és tant precios i valuós x mi ara mateix!
Estic escoltant Coldplay, "viva la vida"... x això...xq no hi ha cap altra manera de mirar-ho com em diu un amic, q ho ha recollit "prestat" d'una molt bona amiga comuna.
.

Nika Katsalidis, collar plata pulida, el trobo exquisit i modern
.
Potser q us pregunteu a què ve l'encapçalament del comment d'aquest post...ara va:
.
jo fa temps q vaig començar a treballar, a treballar molt, a desgastar-me x causes totalment perdudes, estúpides i sense sentit i molt menys valuoses...més tard vaig entendre q allà on treballava, el q es valorava no era el treballar, sino més aviat unes paraules molt importants en el món en el que vivim: ESTRATÈGIA, POLÍTICA, DIPLOMÀCIA, TRAICIÓ, I HIPROCESIA, i finalment el q treballa, q aquesta també cal q hi sigui és clar, sino qui fa la feina, q s'ha de fer també eh, tu!!!!!
.
En tot aquests procesos he anat gastant tota l'energía de la que disposava i molta més, amb "lo qualo m'he quedat amb números vermells", i ara el que estic fent és intentar recuperar a l' Annna i a l'energia, per tornar-la a fer aquella guerrera/lluitadora i valenta, pas a pas....

Però, com q és pas a pas, i detallet a detallet i il.lusió rera il.lusió i resultat, rera resultat, i maó sobre maó podeu pensar q és feina lenta, amb molta paciència , perseverància i paciència, cosa q els que em coneixen de veritat, i essen àries, saben que no en vaig sobrada...
.
Ingrid Bellman, "Magnolias"....primavera!
.
I ves a saber xq avui ha estat resum d'un conjunt de dies contradictoris!!!! venia de dies enrrera....
.
LLavors, jo em pregunto:
.
Perquè no et poden fer un regalet i donar-te punts, quan t'esforces i restar-te'n quan la cagues, seria més fàcil i congruent, no??????
Doncs no! et donen peixet i quan tu estas ja, pensant: mira hi ha alguna cosa q em surt mig bé, mig bé, ehhhh!
no us penssessiu q és cap xollo!!!! xo a tu et fa feliç per moments q és l'únic q jo vull, rés més, bé, si, i cert equilibri, certa pau, xo això és qüéstió de treballar amb tu mateix, xo amb aquesta mica de peixet q us dic no és fa tan difícil.....i sóc conscient com ja us he dic cent-mil cops q el treball l'únic q el pot fer ets TU MATEIX!
.
Doncs llavors, "se jode el invento y tornem-'hi" a la puta realitat!!!!! Ni peixet, ni òsties!!! A tornar treballar mica a mica..... i esperar la propera!
.
Em pregunto en moments de lucidesa o de gilipollesa:
.
- Sóc jo sola q no tinc ni uns dies d'equilibri, de tranquiliat, d'estabilitat....i quan pensaves que postser havien arribat et diuen que no hi ha lloc per tu en la vida d'aquesta persona, és massa plena de feina i problemes?
- Sóc jo sola q no tinc ningú al costat xq resultat q : ets massa bona tia, ets una gran amiga, xo no per ser la seva parella?
- Sóc jo sola q als dos dies de conèixer algú surt corrent i només es veu la pols q deixa?
Ei! prefereixo això, q aguantar un penco, eh! sta clar.....
- Però, llavors q queda, convertir-te en una dona-florero q diu a tot q si, i li fa pensar a la seva parella q és el rei del món, quan no sap que la que porta els pantalons és ella?
I només pel fet de contestar-li a tot: SI VIDA! Si AMOR! SI CARI! ( Brrrrrrrrrrrrrr......)
.
Em plantejaré fer un reset, jejejej! A veure si cola..... que? amiguets meus m'hi veieu?????????, a veure com ho veieu això:
- Em convertiré en una noieta, q dui q si a tot, simpàtica com unes castanyoles q riu sense parar, sempre ben vestideta a punt per presentar-la a qualsevol lloc, repentinada, pulida, planxada i amb les ungles sempre fetes!!!!
- Serà aqta la solució o millor acabem la feina amb l' Anna autèntica, amb el temps q calgui, q torni a ser una tia autentica, especial, diferent, a la seva manera i el que vulgui q es quedi i el que no, que passi de llarg, q si és així ja no cal perdre-hi el temps q no la mereix, claríssim!!!
.
- Ho he pensat bé, i és l'ópció q més em convenç, potser és la q em portarà més temps, xo és lo que hi ha, el cava més bo i el vi més preuat és el que està més temps dins les tines, sota terra.... i de pas em trec una llicenciatura amb incongruencies, i demès!
.
Avui si q us he fotut una pallissa eh, un petonàs x aguantar-la!
el meu agraiment,
annna

take care
:)))))) xD
.
P.D. us puc ben assegurar q tinc moments de completa sensatesa,eh! el què q aki em puc desfassar una mica i avui em venia de gust, i al qui no li sembli bé, doncs....enlloc d'un ptnet, dos d'una noia especial!!!!
.

dissabte, 4 d’abril del 2009

COM PASSA EL TEMPS, FIIIIUUUUUUUU.......

Jo....un dia....ja fa dies...

Hi!
Doncs, si, si jo trobo q passa molt i molt depressa...tornem a ser cap de setmana...
.
I això que aquesta q ha passat no ha stat massa gloriosa per mi si us he de ser sincera del tot, més aviat gens gloriosa, el meu passat proper m'ha tornat a encalçar i jo q no estic en gaires condicions físiques, vull dir que estic feta pols...l'esquena em té una mica tocada i sóc mala malalta!!!
.
Això ha fet q els petits entrebancs que puguin anar apareixent doncs jo q ja no sóc espeicalment hàbil alhora d'esquivar-los i força "patosa", he ensopegat força vegades...i repetidament tot i que me'ls conec, eh!!!! imagineu-vos i no em conegués.... això se'n diu ser un mica ruqueta!!!! jo en dic estar cansada... concretament aquests dies ho he atribuïet al meu etern mal d'esquena, a que el dia q camino 15 minuts, només per anar a buscar el diari i que a fotut mal temps tota la setmana i a que le meu cervellet és força autònom i que sóc una mica "malcriada" i vull q estiguin per mi molt i molt (com tots els mortals, suposo), tot i que ja hi estan, eh, no us penseu, soc força privilegiada...xo quan estem "en el lado oscuro" costa més de veure-ho!!!!!

Federica Costa, miliusnldleisursldkjf
.
Peró bé, deixem la cançoneta de sempre, q amb la primavera ja passarà i amb algún viatget a Menorca, q ja toca i si l'escola de parapent es decideixen a obr¡r o fer alguna cosa de bo i acabar alguna assignatura de l'escola, cosa q ja veig més difícil de fer, xq aquest any no he fotut res de bó sino, només taller que és l'únic q m'agrada....al final corre-m'hi tots!!!! xo tampoc tinc cap pressa!!!
.
Ahhhh!!! Ahir uns colegues van fer un concert a la Sala Sidecar de bcn, espero q els anés molt bé, jo vaig assabentar-me'n massa tard...sempre estic a la parra...començo a pensar que és el meu estat permanent...si mai he de començar a portar una vida "anomedada: normal" no sé com ho faré, quines ósties hi hauran,deu meu!!!!! A veure avui q expliquen...sino al blog de la Laura ja ens posarà al corrent...ja en tinc ganes!!!!!!!
.
Aquesta setmana he vist molt sovint els meus nebots, wwwaauuuu, kina canya!!!! flipo amb ells, són uns personatgets molt espavilats, i encantadors, bessons xo completament diferents suposo que per això em sorprenen tant, xq les meues germanes s'assemblen molt....i això em desconcerta!!

MERAVELLOSOS, FANTÀSTICS, ENCANTADORS, UNA IL.LUSIÓ...
.
Parlant de desconcerts, hi ha alguna altra cosa que em desconcerta xo crec q és molt personal i molt d'hora x explicar-vos-en alguna cosa, xq crec q haurà acabat abans de començar...com q no depen de mi x això no puc donar-vos massa detalls, a mi em va fer feliç uns dies i amb això de moment ja en tinc prou, la resta....la resta ja es veurà, i de fet ara, jo només em quedo amb els momnets bons, amb els petits instants agradables, q m'aporten uns moments de felicitat, de tranquilitat, de pau que és l'únic q verdaderament busco i treballo cada dia per aconseguir, i ho agraeixo a totes les persones que amb la seva infinita paciencia ho fan possible. Pero els cervellets humans son tant complicats, i si no ja ho fem nosaltres mateixos, je,je,je,je..... que ho enredem tot plegat i al final ho espatllem lamentablent, pors, egoïsmes, a perdre, a patir, .....no cal parlar-ne!!!!!

Anna S. King Collar, material: origami. Exquisit

Asiau, amiguets/tes

Una gran abraçada i fins aviat, take care!

annna

;))))))
P.D. Joan, tinc ganes de saber la teua opinió sobre les meves parrafades, eh!!!!!