Moments del meu petit Món! annna

diumenge, 31 de maig del 2009

LA INSPIRACIÓ ES PERD? O L'HAS DE TORNAR A CRIDAR, BUSCAR...




Holaaa!
Avui volia començar amb un altra tema...xo se m'ha creuat aquest "filet" pel mig...i no he pogut més que posar-vos-li...disculpeu-me a mi m'agrada molt que em penso que a tothom li agrada igual q a mi...i sort que no és així, sino estariem arreglats!!!!!
xD xoxo



El tema d'avui és més complicadet, bé, no complicadet no...ja sé com funciona: tracta sobre la desaparició momentània de la meva inspiració "divina" per fer algún treball, llavors bé quan els coleguis et diuen: " La inspiración si te llega q sea trabajando...", ja! diuen els GRANS... i els no tant grans... jo no dec arribar ni a talla S...suposo...je je je!
Perquè no hi ha manera, tinc tota la parada feta, eines, peces, cintes, anelles, metalls, roba, tot, etc.
Cada dia m'ho miro una molt bona estonada...i no hi ha manera...òstia, no hi ha manera....!!
Quan vivia a La Seu d'Urgell em sortien els collars, samarretes customitzades, clauers, tot, de tot, i senser fer cap esforç! I ja us ben asseguro que "la inspiración no me llegaba trabajando, sino tomando cervezas en terracitas con mis coleguillas...."
.
Què he de fer: plego i torno d'aki un temps, que és el què he fet, xq és clar, tota la paradeta ocupa la taula del menjador i part d'aquest, llavors o espero a què em torni o LA CRIDO, LA CRIDO FORT, perquè em senti, la necessito x poder expressar allò que porto a dins.

Ja que per a molts serà un a parida això dels collars: que no hi guanyo ni un duro, que és de hippies, que és una mariconada que hauria d'aprofitar amb altres coses....xo jo ho NECESSITO i x això hauré de CRIDAR BEN FORT, que torni!!!!! i de pas m'ompli l'insomni maleït que em tortura nit rera nit, i quan hi trobo el gustet, comença l'orquestra del garatge de sota, a 2/4 de sis , el primer i així cada mitja hora, grrrrrrrrrrrr, els mataria en aquells moments....sort que encara tinc una neurona sana i mig desperta en aquella hora, xo més d'un ha rebut un "broncaço" per explicar aventuretes a les 6 del matí, ei!! i no us penseu baixes de to, discretetes, no! fins i tot el color del tanga de la tia que s'el va enrrotllar la nit anterior.... i jo venga, escoltant, fins que em vaig creuar i va baixar deu i tots els àngels....no hi han tornat més!!! tot s'ha de dir, je je je je !
.
Bé tornem a on erem....a la inspiració fugada!
Ja m'ho han repetit milers de vegades...xo ELLA NO APAREIX...
Bé hauré de currar i deixar el cul marcat a la cadira xq no sigui dit...el què tinc clar és que no vull deixar de fer-ho..., seguríssim, ho passava molt bé! i em sanejava lo coco!
.
Vull continuar, i regalant i oferint, i ensenyant-vos el què faig, sigui frikie, hippie, pijo, seriós, retro, grunge, m'és igual, xo vull continuar fent-ho, currant-m'ho més bé o més malament (xq hi he de tornar a agafar el truquillo, xo és com anar en bici, no s'oblida, és fa un reset i ja i podem tornar. ESPERO, XQ HAURÉ CRITAT MOLT FORT I HAURÀ TORNAT: LA INSPIRACIÓ, estic parlant!!!!!! de moment no espero que torni rés ningú més i sóc afortunada xq tinc gent que només de fer una trucada serien al meu costat i no tothom ho pot dir, i fa poc que ho he descobert, Bien, Bien, Bien!!! us agraeixo a aquests que m'ho heu ensenyat!
.
D'aquí bé la canço de Jarabe de Palo: GRITA!
Quan l'he sentit, he pensat en aqt petit "handycap" que estic passant, pos a veure si ens funciona i disfrutem tots plegats: de "La inspiracion nos llegue tomando cervecitas con los amigos y trabajando" una cosa no té xq excloure l'altra"...ejem, ejem...oi?
.
Doncs, ok! ja ens direm coses, q diuen x ses illes, menorca, com m'enyor :)
.
annna:)

dijous, 28 de maig del 2009

TRES: TOP TEN, LLIGA, COPA I CHAMPIONS !!!!


^j^...!

Nanit, un pèl tardet.....jo vaig així, a plena nit treballo millor, xo no us penseu q ho compenso al matí, eh, ja m'agraria, jaaaaaaa!!!!

Avui sí que hi ha un motiu d'alegria general, almenys per la gent que li agrada el futbol...i el futbol de veritat...i als del barça i els que no ho són per portar la contrària, que en conec algun d'aqts, je je je! Eh, Pere...sort q està currrat i no ho llegirà...je je je!

Aquesta temporada n'hem gaudit, i molt, jo això ho dic xo he comès dos errors imperdonables..., tenen escuses: bé a a la meva manera de veure i és que sopar bé, una copeta de vi, un sofà i no sortir de casa col.labora a què et quedis "fregida" al sofà i et perdis el partit, en aquest cas el d'aquesta nit, amb el Manchester!!!IMPERDONABLE DEL TOT!

Us ho explico xq sou amiguetes meus i ja coneixeu els meus "ets i uts", mes o menys, xo si a lo d'avui (que el plà era intentar anar a sopar fora, hi m'havien convidat en uns quants llocs!!!!), i l'un per l'altra al final m'he quedat a casa, DORMINT.....al meu sofà de fa 20 anys...., doncs hi afegeixo el fet que no em vaig enterar el dia que jubava el BARÇA-MADRID....és GREU!

Bé ara de cara a la feina, que dels meus draps bruts com que ja els coneixeu no n'hem pas de fer més conya....prou q em va costar...la tonterieta d'estar a la Lluna o Mart que dic jo......

El que vull destacar és que aquest any hi ha hagut un grupet de persones que han cregut les unes en les altres...i han apostat pel treball en equip que és el que normalment dona resultat en esports de grup.

Un molt bò, Dos, Tres, i Pico, xo tots plegats fan un EQUIP UNIT I QUE VA A LA MATEIXA, que és del que es tracta i de ser el millor, x anar bé al nivell que es mouen aquests "monstres" esportius i per això no es pot ser MECIOCRE, s'ha de ser bò, en algun lloc del camp, xo bò!!!



Si jugues bé, si tens un entrenador hàbil que sap què dir-te en el moment oportu, i donar-te un tok en el moment oportú les coses milloren; aquest any en tenim una bona mostra: Eto el seu caràcter, Messi, Iniesta, Henry que passava un mal moment i les lesions el castigaven, Xavi un dels millors, Puyol (l'ànima del barça!), Valdes encara que sigui criticat... és bò, o se n'ha anat tornant amb l'experiència i els bons consells (que vull pensar que tant a Eto'o com a Valdés, els van donar els seus representats en el moment oportú, sino, com Eto'o....serien en un altre equip segur!!! xo no, s'ha fet equip i s'ha guanyat!!! no gràcies a un jugador sol, sino un equip de gent que treballa junta: dietistes, fisios, psicòlegs, preparadors, "espietes-investigadors-informadors-pel seu bé!!!!" etc...



I tot això per aquests aficionats que paguen, molt, que es traslladen amb ells, o els acompanyen on van, fan mans i mànigues per assistir a un partit.

I no em refereixo a aquells que estan forrats de pasta i es permeten el luxe de passar quatre dies a Roma, visitant la capital, per exemple!!! Jo parlo dels que es quanyen els diners pencant i no fent el dropo! Bé, aki callo que la lio, xq cadascu se'ls gasta amb el què vol i pot...

I no parlem de la il.lusió, emoció, sentiments i passions d'aquests aficionats, que els mouen a fer això, tant sols per aquests motius val la pena que un equip com el Barcelona, lluiti, treballli, sigui disciplinat, dintre el què cap...

i fruit d'aquest esfroç i treball de'equip, doni moltes alegries a tota la gent que viu per veure l'espectacle que ens donen cada setmana, almenys aquesta lliga, i si en alguna propera no és així, no siguem com sempre de "destroyers" que com que un dia, una campeonat o una lliga l'hem perduda ja hem de sacrificar "el cap d'algú"...la vida no és així, el futbol potser si....xo cal ser més equilibrats i no tant passionals, xo això és del tot impossible, xq som viscerals i sentim, i ja que sentim x poques coses almenys disfrutar-les al màxim del què poguem!

Per vist que no he vist el partit xq em feia molt pal sortir de casa i m'he quedat "clapada", he fet una bona crònica, x no parlar dels gols........aki ja no m'hi fico xq són MESTRES i ja stà, així de clar!

El proper dia sortiré de casa a les set de la tarda i ja no i tornaré, x si de cas...ara que hauré d'esperar la segúent Champions, bufffff! xo tot és possible, tot!

Moltes gràcies Mire i Anna, si os hagués fet cas...xo...tot arribarà, tb el sortir per fer activitats socials de nit, JO QUE VIVIA DE NIT, OSTI!!!! L'edat....

Nanit,

ptnts a tots, avui dormireu una mik + satisfets, eh!

annna:)

.

dimarts, 26 de maig del 2009

MUSICA, BON AMBIENT, SENTIMENT...! PAU




Hi!,
avui comencem suaus, i a més enlloc de cantar i amb anglès que no ens enterem de la meitat de coses que estem cantant i q igual són bestieses, avui x escrit, així ho tenin claret, claret!!!!

Ah!!!!
Ja ho sé, de tot menys collars, samarretes i artilugius varis, que eren l'objecte inicial d'aquest meu blog, xo és lo que tenim de moment...la meva inspiració deu haver agafat vacandes, xo se li acabaran aviat, no pot ser!!!

Nois!!
Avui començarem, amb Savage Garden, xo una versió lirica de "Truly Madly Deeply"...i ens va dient, escrit i només en anglès, que és quan no t'enteres de rès i a vegades cantes bestieses.....senzillament, coses maques, agradables, sensibles, suaus: alegria, pau, amistad...llibertat. Ja, avui sona a "blandengue", xo em sento així... és que anem tant ràpid per tot arreu, fent de tot, amunt i avall, dia a dia, que avegades ens oblidem del que són petits detalls de la vida diària, i els que necessitem per que el nostre funcionament a la vida diària vagi xutant més o menys bé!!!!!.

No estic pas dient que "jo vull, jo vull"..., sino que ens ho hem d'anar repartint, si molt fàcil.
Ho potser no tant !...només no oblidar-no's-en tant sovint x tenir en conte coses més materials que són cap on ens porta la feina, el dia a dia, els maldecaps, les estones dolentes, els bajones, quan no ens trobem bé i necessitem l'ajuda d'altres, llavors valorem la nostra pròpia independència....quan t'han decepcionat, quan t'han fet mal, bla, bla, bla....

Dons llavors, és moment d'engegar l'aparellet (cd, mp3,4, ipod, bla, bla, .... ara n'hi ha tants!!! ) i conectar-te, ja ho diu Macaco a la introducció del cd "Ingravitto" , "conectarse para desconectar!!!!!"
Aquest post el vaig començar...no sé... ahir nit,o abans.... per variar.... xo no m'en vaig sortir del videu i el ytub...he hagut de recórrer a l'ajut del mèu ànel de la guarda!!!! i al final MIRA!!!! gràcies Anna!
Bé, espero que funcioni, amb això vull dir que ahir no hagués hagut, ni el mateix videu, ni les mateixes paraules, potser, alguna obra, d'art, de metall, una altra parrafada...sóc imprevisible i no se si és bo o dolent, deu haver vegades de tot.


El que si que sé, és que aquest blog, als que el lleguiu us pot fotre a vegades un cap com un tabal..., xo a mi m'ajuda, no serveix massa pel q se suposa que havia d'anar: xo això ja arribarà, de veritat, ja tinc cosestes al cap que van rondant, xo ultimament tarden a fer-se realitat, potser m'en asseguro més que abans....altra novetat i bona! abans tot anava de dret....i és clar al final a vegades i havia una paret!!!

Ja he tornat a escriure una parrafada sense dir res interessant.....hauré d'anar demanar feina a alguna empresa d'aquestes que et donen calers per escriure un article amb una frase bona i la pàgina plena de palla, je je je je!!!

Bé, continuaré arreglant coses i preparant les holys, que ara és el què em ve de gust fer em sembla!

Espero que l'arreglo annna+videu+ytub funcioni!

Una abraçada,
annna:)

xD a tots
.

Quin feeleng entre Liv Tayler i Vigo Mortenssen....



dissabte, 23 de maig del 2009

LOST THE MOBILE...A DISASTER!!!!!

Aparells últims modells i mòbil fet exptressament amb mòbils per nens petits
.
Hi!
.
Doncs si amiguitus,
.
Tal i com sona...lost the mobile, i es converteix en una desgràcia monumental: una obssessió, en un desastre...penses ara estaràn trucant.... ara m'estaran enviat algún missatge...ara segur que em truca algú per anar a sopar...ara em truca la colla dels nens per anar a sopar els divendres, o els dissabtes, com que segur q hi ha algun concertillo em faran un truc per dir si vull arribar-mi...també em trucarà algu/na per anar a fer un cofi, o una xerradeta, i anar barrinant....pots arribar, buenoooooooooo.....

Gustos, colors, formes, bueno, bonito, barato...
.
Òndia, ara vull trucar a aquell colega, aiiiiiiiiii quin número de mòbil té? és clar, si no l'he sabut mai, va anar de dret a la memòria del mòbil..., ara necessito el número del restaurant x encarregar i anar a sopar i dir-los quans serem...tampoc, tampoc sé el número, a la tarja del mòbil, és clar... com TOTS ELS NÚMEROS DE TOTS ELS COLEGUES, RESTAURANTS, BOTIGUES, I RESTA DE LLOCS QUE NORMALMENT VISITO, apa, fes-te f****, diuen que qui no té memòria ha de tenir cames, jo el divendres a la tarda vaig tenir cames, xo no hi vaig ser a temps, x tant m'haguessin anar millor les cues de pansa!!!!. Jo penso que me n'hauria de fer un fart cada dia per poder estar
en plena forma mental i no oblidar-me de tot, cada dia, i a tot arreu.
Tota la teva vida dins d'aquest aparellet (!!!???)

La gran ventatge que tinc és que sé on ho oblido, ells em coneixen i m'ho guarden, i ara vaig millorant i cada vegada que marxo d'un lloc, faig una ullada, vici de la meva antiga feina en que quan t'aixecaves de la cadira feies un cop d'ull a la sala i a la taula per no oblidar-te cap "eina" que et comprometés. També us he de dir que en alguna ocasió, i no em va passar a mi en una sortida precipitada una companya va oblidar una "eina compromesa" en una pizzeria, i va ser un fet força engorros, la veritat, xo ens en vam sortir bé.

The last ofert.... el top ten...fins la setmana q ve q ja starà desfassat....c'est la vie!

Sempre dic que les noies q són 90-60-90, la vida els hi és un pèl més planera alhora de solventar segons quin tipus d'entrebancs, tot i que a mi no m'hagués agradat gens estar en el seu "pellejo".
A segons quines empreses aquestes característisques físiques tenen un preu molt alt alhora de pagar deutes, brrrrrrrrrrrr.
millor no està tant bona i ser del "monton", tinrant a normaleta i amb fama de mala llet....ja us ho ben dic!!!!Òndia, com m'he desviat del tema........i jo que parlava de la dependència del mòbil!!!!!!!!

No sé perquè li dono importància xq jo no el faig servir massa, des que vaig sortir de la feina anterior, que tenia guàrdies, i dormia amb mi i tot, ara en sóc força independent i potser per això que passen aquestes coses.




el recorregut vital teu....dins una eina sense emocions, bo o no..? igual si!



El vaig portar a arreglar, vaig disterue'm amb una altra cosa, fàcil en mi actualment, i elles tenien ganes de plegar, i jo vaig enllestir, i tant, que el vaig deixar per allà, tres minuts desprès i vaig pensar i ja era tancat, joeeer: tot el finde, què lllllaaaaaaaaaaargggggggg se't farà annna!!!! pos si, la veritat és que si, xq trucar no truco massa, no m'enrrollo amb xerradetes, xo amb sms, buffffffffff, la tira!!!!!! i tinc mono!!!! ja ho habia descobert en un viatge a Republica Dominicana, xo no ho recordava i ara hi he tornat!!
Bé i per variari no perdre el temps en parides!!!! us col.locaré alguna coseta maca, almenys per mi, xq això de mòbil ha stat una parida meva, que no té massa cap ni peus, només confirmar que tinc memòria de peixet, i que he de fer un tractament a base de cues de pansa, intensiu x això, je je je je!!!!!!! és l'edat nois!
.
Autora Serap Arlap, composició daurat és preciós!
.
Jo que en creia d'alliberada i que passava de les tecnologies, i uns nassos, m'en vaig quatre dies i estic cada dia on line xafardejant i no és que al meu blog o al fb hi hagi un transit que espanta, nooooooooooo, xo sóc adicte i miro altres coses, webs, blogs, etc... i em passa el temps volant fiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuu!
Mireu si penjo un blog x explicar aqta parida, ja em direu, q poca feina té aqta nena....és que he fet un kit-kat
de la feina, ja tenia el cap com un tabal, tant de dibuix al natural, no en tinc ni folla i no m'agrada i aqt any pillaré, per molta bona fé que hi posem tots plegats....xo el que no es fa en un curs no es fa en una setmana!!!

Autora Serap Arlap, comopisició: anònima, enigmàtic...

Això ja m'ho deia la meva àvia que era una dama molt sàbia i molt experimentada i sabia molt de tot, i tot el que ella ens explicava acabava complint-se, evidentment com ara...llàstima que ja no la tinc al meu costat per donar-li les gràcies per tot el que em va ensenya i acompanyar mentre hi va ser.
-
Em despedeixo, un petonàs a tots
fins aviadet
.
annna:)
.


dimecres, 20 de maig del 2009

BIEEEN! JA SE QUE FARÉ AQUEST ESTIU..!!!!

1.- Peça de Whalter Chen, autor del Seminars de la EAD, Gironell, MERAVELLOSA


2.-Volant per la Muralla Xina...espectacular

Bona tarda a tots/totes:

Potser q penseu q sóc una cap-verd, xo nooooo, con us confongueu.....xo no sempre parlo amb el cor obert de bat a bat...! El que passa és que ara sóc "lenta pero segura", hi han hagut petits canvis amb el temps i l'experiència... cap a la bona direcció...

Tot just en una tarda he anat pensant en começar a decidir què podia fer, durant aquest estiu, per no perdre'l fent el gosset per aki i allà... la meva vida ja va així, em passo dies...setmanes...mesos pensant i donant voltes a algunes coses, a què fer, on anar, quan anar-hi, quant temps m'hi estaré, m'hi trobaré bé, serà estiu allà, serà hivern, coneixeré gent, m'enyoraré, trobaré a faltar activitats....bufff i així fins a rumiar tant que puc arribar a fer un tunel com el de Bracons, ara!!!!

I entre ahir i avui, he mig pensat, vull dir aclarit (que vol dir fer gestions en ferm!), xq en mi és tot un miracle que me faci il.lusió fer una cosa, que em "flipi", q m'emocioni, que me faci "sentir", ja és la òstia, la veritat, nois!!!! ....doncs nois mira, en una tarda en que estava molt ben acompanyada, tot s'ha de dir tb, (ja feia temps eh, q hi remenava el cervellet!), en un parell de dies ho he enllestit, també ús he de dir que jo, en la resta de les coses de la meva vida també ho faig així, en un principi em costen molt....xo un cop dic: va vinga! és ja i les aclareixo així!!!! JA, ARA,JA!

I quan dic "coses " em refereixo a tots els aspectes de la meva vida, si m'aporten algo de bo: CAP A CASA, SINO PUERTA!
Tot i que amb aquesta decisió m'hi vagi una mica de peneta, de temor, de por, mal de cor, d'enyorament o de recança, en qualsevol aspecte, en qualsevol...aixó si, sempre tenen un lloc en el meu cor, en la meva persona, en la meva vida, ja que n'han format part en algun moment o altra: amics, feina, coneguts, sortides....tots els temes i experiències i vivències per petites i insignificants que puguin semblar, no us penseu que desapareixen ja que han estat viscudes i formen part tota la meva vida..
.
3.-Suspentes: "fils" de la vela, que sempre han d'estar ben ordenats, sense cap nus... ni un, sino: LIO,xo LIO, EH!!!
.
Som-hi:
.
El cas és que algú em va pillar el mail i m'ha arribat info de l'Escola d'Art del Berguedà, de seminaris de joieria, de formació i a més de la forma que a mi m'agrada: curts, específics, concrets, i en llocs especials, molt bé!!!
el tema de la pasta per pagar-ho, no tant bé....xo ja ho arreglarem això, menys birres a la Font del Balç, je je je!!!!

Les dates perfectes, xq jo mai faig vacances en "pleno verano", em ralla... així que molt bé, m'ompliràn l'estiu, je je: com els nens que se'n van de colònies, a tenis, a natació a squash, anglès, etc. buff....pobrets!!!
A diferència: que jo faré nomès el què em vindrà de gust, com quasibé sempre, lema personal !!!! i un GRAN LUXE, fins fa poc no reconegut!!!

L'altra ha estat aquesta tarda: un talladet: solete, ombra, airet, temperatura ambient perfecte, companyia perfecte, voladors, fent el cafè, parlant del seu tema: volar, evidenment, no entrava de sud xq era massa d'hora, explicaven el que havien anat fent un, l'altra, i l'així i aixà...mentre esperaven els seus clientes per fer bipalces...
Aixo és la foto número 2, un vol excepcional a la Xina, xo aki també es vola així,eh!

I jo x dintre amb el meu cuquet q cada dia es belluga més i més... i anava mirant la MÀNEGA que senyala la direcció i força del vent, ens anavem parlant: anna, d'aquest any no passa, aquest any noooo!
volaràs:
Excurssió a Àger uns dies i faràs el curs, la pasta de les holys invertida en el curs i tota la parafernàlia, que en té, eh!!!!! i costa un c^*ll^* i part de l'altra.....i després a flyer wwwauuu!!!!....xo la MÀNEGA I JO ens ho anàvem dient en silenci, només mirant-nos, no ho he dit en veu alta, no gosava em feia tall...xo al final no he pogut més... i m'han dit: i xq no? tampoc te n'has d'anar tant lluny!!!!! aqui el pots fer....
Però jo vull fer-ho bé i amb gent que no em coneix de res!!!, la MÀNEGA m'ha donat la raó, també té vergonya,és la que tothom es passa el dia mirant-la, 24 hores al dia, eh....tela!!!! x això es desgasta tant la pobre! i es fa malbé tant sovint!!!! i també pels canvis de direcció de vent: nord, dur, fort, trencat, sud: suau, agradable,perfecte per volar, els altres, transitoris per volar i esperar trobar tèrmiques i arribar com més lluny millor!
i no parlem de la tarda quan entra la marinada...........desde la segona maria, xo hi ha oberbooking sempre, sembla les rambles, massa gent! xo és clar s'ha d'aprofitar, quan entra, entra i pots despegar en condicions, sino....ho tens xungo i nomès fas un vol curt i de baixa q no li agrada a ningú!!!!!només fas que "rascar" q diuen ells, també en diuen fer "el submarino, és clar, et vas enfonsant!!!! je je je je, va no ric, més, eh!!!!!

M'agrada explicar-vos això, xq tinc ganes de fer-ho, xo em fa: temor, por, impressió, nervis, ganes, aaaaaisssshhhhh, xo de tot, eh!
les dues coses.... els monogràfics i el curs de vol, tot !!! no us penseu, eh! ..... que els fa un geni: en Whalter Chen la foto número 1 és una obra seva, ja us he ensenyat moltes de les seves obres, algunes fetes amb escorça de taronja tractada i amb metalls preciosos, altres amb or i paper tractat, una passada de peces!!!! No un frikie, no....un geni del món la joieria!
Ja aniré explicant les meves aventuretes, si, xq si tots els dies són com els últims agafo els estris, i foto lo camp, q ja ho faré, xo en el seu moment, q encara no ho és, xo falta poc xq arribi...
D'aki uns mesos, un viatge llarg, ara un de curtet tres, quatre, cinc dies, anar i tornar, londres, berlin, italia, florencia, la toscana ...ja veurem, també hi ha a venecia que hi fan la Biennal d'Art....fàcil de decidir pc i tarja, pim pam, i ja sta! ja ho sabreu quan estigui fet, sempre l'etern pobleme de le pasteeeeeeee!
Per escampar la boira, massa temps per aki Berga i m'asfixio una miketa, obrir el ullets i les orelletes x que arribin coses noves que fa temps que no passa i ens estem quedant empanats!!!!

Ja n'anirem parlant...a veure si aneu passant per aki, i jo prometo que em poso les piles i penjo coses meves de fa poc, que algo hi ha... el que em fa una mica de vergonya, maleïda vergonya!!!!! ensenyar-vos-ho, xo ja ho faré!

see you soon!!!!
huggs and kisses! petotnets i abraçades!!!!
annna:)
* *
^^
--

diumenge, 17 de maig del 2009

JA SÉ, JA SÉ. FA DIES.... Q NO DIC RES....


foto del fb d'una coleguilla Jennifer, encantadora, "home sweet home, mañana"
.
Hola amiguetes;tas
.
És estrany en mi xo he esat liada, tenia coses a fer i eren prioritàries.
Bé des del meu punt de vista, i quan toca ser-hi, s'hi ha de ser, tinc tres germanes i sóc la gran i si
algú et necessita, doncs tu, en aquest cas hi has de ser, x mi és un principi moral, no és cap obligació, sino és xq és i ja stà, no hi ha cap altra lectura.
.
Avui no us rallaré massa, només tenia ganes de saludar-vos, és tard i estic cansada, xo també us trobava a faltar, aquesta és la veritat... i m'agrada saber que algu em ve a veure aki, i em deixa alguna coseta escrita, alguna coseta maca i que sempre va bé! tb podeu deixar algun xiste, o alguna parida, eh xq amb els rollassos filosòfics q us foto semrpe al final us cansareu de sentir sempre penetes i tonteries, bé ja m'enteneu x on vaig...


Inflant, a l'aterratge d'espais.
Ahir un dia fantàstic x volar, van anar fins a Puigcerdà, una canya, aaaaaaaaaaaahhhhhh!
.
Quines ganes de fer un biplaça, de volar de netejar el cervellet, de ser allà dalt per sentir el "cel", el no rés, només el vent i la vela....ahhhhh i quan aterres "peses mennys" i igual que quan has nedat... ho deixes tot dins l'aigua... et fa reineixer.... ja toca posar-me les piles, ja!!!!!
Ah, i felicitats a en Phelps, un altre record en papallona, biennnnn! i ha estat 3 mesos en "dique seco"... aqts iankis..buff!
.
Amb tot i això he mirat d'estar xafardejant més o menys, xo sense massa temps, així x sobre i em fot xq no m'hi puc dedicar...
Avui tampoc, eh xo q hi farem!
.
Un hola i adeu i molts petonets a tots,
nanit, blogueros/es
.
annna:)

.
P.D. El què si he descobert és que necessito massa temps per mi sola i això no crec q sigui massa bò, xo ja ho discutirem més endavant, feu-m'hi pensar...xq me n'oblidaré SEGUR!!!!!!!!!


.

dissabte, 9 de maig del 2009

TÉ TOTA LA RAÓ! ARA, ÉS DIFÍCIL....




a la foto voladors a la duna de Pyla ( França )

.

.
Llegim un momentet:

"No nos atrevemos a muchas cosas porque son difíciles,
pero son difíciles porque no nos atrevemos a hacerlas. "

Lucio Anneo Séneca


Avui:

Nois així comencem avui: filosòfics... xo una veritat com un temple!!!, no, com una catedral!
Almenys per mi, sóc una cagadubtes... q ara blanc, q ara negre, q ara gris...fins que m'emprenyo amb mi i dic s'ha acabat blanc, o negre!!!! i punt!
Ara he decidir unes quantes coses, xo hi han lligams, per diferents bandes, i coses oficials q no puc deixar penjades així com així, m'enteneu no? burrocràcia i demés...
Llavors, una cosa va lligada amb l'altra si marxo molt temps seguit xq vull una casa aki, per anar pagant lloguer?

Si em quedo, a Berga no, segur...fora será lluny...i he de trobar un incentiu, q és la joieria, ja he mirat als llocs on puc anar si hi han escoles, si que n'hi han, molt bé, molt bé!! això ja mola!!!

També estic molt interessada i fa dos o tres anys en un curs de personalshopper...ja se, ja se....em direu baja mariconada!!!!!!!!!!! Doncs no, xq alhora de fer aquesta feina no em costa gens, les meves coleguilles abans d'un "evento" per simple que sigui passen per casa a "passar revista".
Em direu, primer s'hauria de veure com va vestida ella!!!!!...si, xo es dona el cas que on visc i el que faig no ho requireix, ni jo gaudiria d'anar vestida com a mi realment m'agradaria...

Imagineu-me un matí a espais amb talons de pam, pantalons pitillo, camisa estampada i americana de pell...que??? Riure, xo riure, riure, .... eh?

El Gran VALENTINO, il CAVALIERI
.
I com que Berga, tot i que vulgui semblar una ciutat no deixar de ser un poble que ha crescut, els carrers són altament perlillosos per jugar-te el pelleju anant amb sabates de disseny altament d'ultra-moda!!!!!

Així, que des q vaig entrar a "cal mosso" la meva vestimenta es va adaptar a la dels meus estimats: alguns,i odiats altres companys, en pantalons cargo, camises , samarretes i jaqueta de pell, igualet q els meus companys d'unitat (és clar, per no desentonar.....).
No podies anar amb sabatetes de taló, pantalons de marca, últim model, i americana, xq així vaig acabar jo escorcollant una cort de vaques, buscant una .....deixem-nos d'històries, és pura anècdota per aquest moment! ARA!!.
Ah! oblidaba la motxil.la per portar tot el material bèlic que no vaig haver de fer servir mai, gràcies a dèu, sino m'obren un expedient q em cau el poc pèl q llavors portava!!!! ja que estava a investigació. I una muda, xq si que sabies on començaves a treballar xo mai sabies on acavabes, quan, com i amb qui... una odisea, de conte!!! ARA!!
En resum segons comentaris de mes germanes: vestida com els nens, feta una pòtula!!!!!!! en avís pels sopars que celebrabem de tant en tant, jo crec q estaven acollonides fins que em veien baixar del cotxe.

Llavors respiraven tranquiles....je je je je ....



Jo, després de la transformació post-mmee, i la veritat és q no n'he trobat cap full-equip, m'he de posar les piles!!
.
Avui si que m'he n'he anat "els cerros de Ubeda" que diuen, xo ha anat així". És diumenge i els diumenges ja se sap, poca cosa, atapeïda i tranquila i si pot ser sense massa soroll. I parlant de soroll, i del que no et deixa dormir: Amb això vull dir els paramotors que t'esguerren l'únic dia que pots dormir a la setmana, aki a casa meva....ja que la resta sembla un polígon industrial camuflat en un barri tranquil i de tranquil re de re d re d re....al contrari!!!!!
traylers, carregant i descarregant, amb la música corresponent a cada conductor i la seva edat: rap, hip-hop, rock català de 3a regional, nens amb pistoletes de balins, galls descontrolats horariament, gosset que juga amb perol d'alumini tota la nit, porquets, trujes, ànecs i demès...i lo fort és que dec ser jo la única que ho sent xq ningú més es queixa o ningú més té pebrots de dir res????
.
Vaaaaa...........RELAX:

Ingrid Bellman: spring's here, now!
.
Ara suposo que ja he retornat al títol del post; la raó: hem de fer les coses, tot i que ens resultin difícils, les hem de fer i en això entra DECIDIR, m'enteneu oi????? i jo ara he de decidir moltes coses, tot i que m'hagi passat quasibé de tot fins ara fa poc, hi m'hagi costat molt i molt, i sigui dur, ho ha estat dur...xo serà una rera l'altra, poc a poc i valorant tots els pros i contres i intentant ser el més objectiva possible! i valenta possible, q ho sóc, xo està amagadet....
.
Quasibé res, DECIDIR, buaaaaaaaaa!!!!!
.
Cal que quedi clar que no estic en un punt de: que faig, que vull, que necessito, on vaig, pujo, baixo???....ja no.... ja ha passat!!!!

Fins aviat macos!


annna:)

.

dimecres, 6 de maig del 2009

CAL RECONÈIXER ELS PASSETS ENRRERA....


Erik Zammet, brotxe de resina tractada

Hi!
mes amies,
hello my fiends,
hola coleguis!!!!
Q tal!
Com entendreu d'ahir a avui no ha passat res tant interessant... com perquè arribi a ser rellevant per passar a omplir un post...

Però la veritat és que ahir, quan vaig haver acabat...tot i dir-vos que estava contenta perquè ara ja no era tant dura amb la gent del meu entorn...se'm va quedar una sensació un pèl reconeguda en el temps, en uns temps passats i no em va agradar gens.
No la vull tornar a notar. No vull tornar a viure aquets tipus de sensacions i molt menys quan es dona el cas q les
veus venir.


Gerlinde Hut, anell plata, la trobo una passada, evidentment exagerada, xo exuberant x una ocasió topten!
.
Només és això, és que des q tu decideixes al coco una cosa, la q sigui, com per exemple jo ara vull marxar de viatge, fins que realment ho fas...passa temps...i voltes i revolts, i ara si i ara no, i sort q jo amb el meu estimadet caràcter tinc tendència a tallar en sec, mossegar-me la llengua després, xo poques mariconades....
xo des q prenc la decisió fins que la porto a terme passa temps, i alguna vegada et busques escuses, altra simplement passes de tot i altres esperes q et passi algo...vas bé, aixi x anar a la Lluna, deia la meva àvia, santa raó q tenia i lo sàbia q era!!!!

Per això tinc ganes de tornar a viatgar, per veure, per viure, per apendre, per creixer, per reneixer, per fer-me gran, per entendre q hi ha coses molt interessants al món q valen la pena i t'aporten sabiduria q en fa falta molta
per viure buscant el què busquem alguns : la tranquilitat emocinal, de l'animeta, l'equilibri, allò tan valorat i tan perseguit i un cop un deus trobar, tan valuós que deus treballar a diari per no perdre-ho!!!


Kristin Beeler, anell perla gris i marfil . Aquest me'l posaria ja mateix, marca una personalitat definida.
.

OOOOOOOHHhhhhh !!!! Ja estic filosofant altra vegada, avui. De fet només volia deixar clar aquests detallets, xq com q sóc una mica, baladrera i esbojarrada i exagerada en el parlar, i evidentment també alhora d'escriure, potser transmeto més sentiment del que en realitat hi ha, o també pot ser q jo no en sigui conscient. Aquesta és una altra: q estigui amagadet en l'inconscient, xo allà hi ha tant d'ambient que entre els uns i els altres ja es poden montar una festa!!!

El dinar d'avui, way, una terraseta. Feia sol, al puntet. Vinet bo, la conversa i companyia molt agradable, tres noies diferents pero amb coincidències, especial això, molt!!!!! i com tothom va de cul....
Dsprés cadascu a sus "quehaceres", q ultimament" no sé q passa q n'hi ha molts, com ho feia jo quan currava????
.
Veieu: com la majoria dels plans q faig jo a principi de setmana, difíclment, algun s'aguanta més de dos dies....increible...i jo tossuda amb l'agenda, eh, xo no hi ha manera!!! genètic? NOOOOOO, ma mare era una SUPERWOMAN, i en aixo no ens assemblem pas gaire!
Però x això hi ha tots aqts aparells terrorífics-tecnològics-cibernètics....."digo yo"!!!!!
.
Tic cansada, la meva esquena també tot i que amb l'acupuntura i hem notat molt, anem més bé, això vol dir q estic de més bon humor...
.
Pleguem, fins...no se quan, quan m'apreti alguna parida com avui!
.
Nanit,
abraçada a tots/tes, gegant!
.
US AGRADEN LES PECES QUE PENJO ALS POST, DE TANT EN TANT???
SÓN MOLT CANYERES, JA HO SÉ, XO ÉS QUE SINO ENS HEM DE POSAR DE CLÀSSICA-CLÀSSICA, OSEA...VALE.... I HAURIEM DE SER MÉS LLENÇATS, TOTS!!!!

ANNNA:)


.

dimarts, 5 de maig del 2009

NO NEWS, PAY BIRRA X BOQUES I DE GUST!!!!!


Exubertant: foto d'una flor, autora la Magdalena, la primavera és fantàstica, va x tu!
Hi!

Si senyors i senyores sóc una boques rematada: amb criteri "esbojarrat...com en diu una amigueta!
ja he millorat una mica, xo es veu q no el que caldria suficient...o bé em pensava q estava segura de mi mateixa i em van guanyar per golegada....ei!!! i jo encantada, eh!
Tot bé d'una espècie de jugada: vaig penjar un post llarguiiiisssim, soporífer, peeeeesaaaat, vaig pensar! Aqt no se'l llegeix ni Crito amb insomni!!!!
Després vaig afegir q el qui el llegis sense adormir-se li pagava un cofi o una birra, i tu....no es va adormir ningú!!!
No sé si per fer-me callar o realment se'l van llegir, ja ja ja ja , segur q si!!! Ara toca pagar, és clar!
Sort q no passa massa personal pel blog...sino ho tenia clar, dios!!!!
Parlant de coleguilles, aixpo ja no és una coleguilla, aixó és una "peazo" amiga, que ara cadascu fa el seu camí, xo hi és, sempre!
Coleguilles, la millor...ara viu el seu moment i molt bé
*
Estic contenta, demà vaig a dinar amb dues amigues, retrobades, amigues molt diferents, de móns q jo no hagués dit mai que al dia q estem dinariem juntes i que amb el dia a dia ens ajudariem sense dir-nos res evident, ni sense haver-ho d'epxressar, fantàstic, xo comtant amb aquesta ajuda...no és maco això?
I avui és el q més il.lusió del q em toca fer demà, xq és clar anar ingressar pasta al banc per pagar els rebuts corresponents et fot un cop de puny a l'estòmac q ja veus la gràcia q et fa....!!!
Anell plata, disseng fabulós de Whalter Chen Colecció Galeria Alea, Joieria Majoral (Barri el Born) BCN
.
Seguim: Al matí: metge, bcn informes, vamos reality show must go on.....!!!!!
A la tarda a Sitges...wwwuaaaaaaau

Totes tres som especials per alguna coseta, xo som valentes, potser no totes, jo si!!!! je je je je, xo som fortes totes, i jo tocada xq nomès faig q mirar-me el melic. Si tingués tres fills, un marit i una casa, segurament em passaraien alguns mals dels que tinc, q no vol dir q me'n vinguessin altres, xo ho he vist en veure aparèixer a la meva vida els meus nevots, si molta feina, molt correr amunt, aball, xo et miren...i et desfàs, et diuen algo i et desfàs, et criden i et desfàs...i jo només són la tieta ( acssss kina paraula tant recollons de lletja!!!!).

Lynn Christiannsen; necklace truffle painted short, x despres de dinar un collar de xocolata...hi altres peces, eh! supers!ÉS XOCOLATA PURA, TRUFA, MMMMMM!!!!

.NEWS: Ara hi ha un petit "break! q he tingut aquests dies : A l'inici i surt la paraula NEWS, xq aquest pont ha stat com un "remember" i m'ha costat fer net.

Només perquè quan has acabat una "relació" psseee! , en el meu cas, bé ni això, una projecte de inci de començament de relació, almenys per part meva, tot i que l'hagis tallat tu, per superbivècia pura i dura....en el fons del coransonsito, i ara si q us soc completament sincera, amb el cor obert "esperes": un "q tal estas", per la teva esquena feta pols, un "com va tot", xq tu t'has preocupat força del seu treball, un "com et va tal tema, tens possibilitats?" ,xq tens un tema burocràtic q et complia el dia a dia i en depend el teu futur professional!

Això si, i no xq tu continuis penjada de la historia, nooooo almenys jo, q x supervibència em llevo un dia al matí i es veu q dormint em lobotimitzen el cervell i s'acaba el tema, sino xq penses que és el què faries tu, cuidar, preocupar-te, xo sense implicar-te, esclar, x un amic. Si estiguessis penjada encara seria la teva ruina sentimental i personal, x Deu i això mai! no s'ho val rés!

L'energia és enormement baluosa i tots ens la necessitem , xo això no priva exclourae algu de la teva vida amb la velocitat d'un "tira-xines",( nois, no sé com es diu en català!!!!) I mooooolt més quan ha estat aqta persona la q t'ha inclòs a la seva vida amb una força centrífuga impressionant, q a mi em va superar, inclòs agobiar, sóc massa independent xq tot el dia em truquin, estiguin a casa meva, esperant-me, veient-me, volent-me...xo d'això a la IGNORÀNCIA PURA i va una cosa: una explicació raonable, i com q els cobards no en tenen mai cap. la historia sempre acaba igual: Perden una gran amiga, xo potser s'ho poden permetre perquè en tenen molts/es....deu ser això potser!!!
En els temps d'ara, no solen abundar, baja jo no m'hi entrebanco gaire sovint!.... i em considero més q privilegiada en aquest aspecte!!!!!


Jeffrey Scott, "the travel no end if you no would", phtography.


. wwwwwwwuaaaaaaaaaaaa, Buag!!!!! que aquest tema ja l'havia tancat, i em cansa, xo avui m'ha tornat ha venir x diferents raons: el respecte entre les persones, engranatge imprescincible perquè el món funcioni mínimament, estiguis volat, poc, molt o gens!!!!!

Bé, jo ja enllesteixo papaeram/rollos/burocràcia x poder marxar aviat, primer uns poquets dies, i després si no em toca la loteria o algun fet extrasensorial ja per uns quans mesos.....i espero i desitjo q no es torci el pla, i si ho fa per algo q calgui la pena, almenys voldrà dir q és x algo important!!!!!!! ja em compensarà, si és així vol dir q ja staré preparedeta per volar sola!!!! que sóc gran, xo q m'enyoraré de tot el q deixo aki...


Ahhhhhh, xo aki apareix el feis, el msn, inernet, el twiter, etc, etc,... de moment és un somni preparant-se!!!

Per avui, rés, ah! en Joan l'he perdut, fa dies q no diu res, la Laura tampoc....em tenen oblidada...massa obligacions...

més amies, see you soon!

ptnts

annna:))


diumenge, 3 de maig del 2009

COSES, VARIADES I DE TOT!

Mark Rotcko, sense títol

Hi coleguis!

Com ho portem? Avui els cules no ens queixarem... bé jo no!!!!

M'he assabentat aquest matí, alhora de llegir el diari q ahir el barça jugava amb el madrid, al bernabeu....arrrrr!

Amb aquesta feta queda clar q visc al meu món, i dins del meu propi món en un altre q és força lluny del de la resta pel qual es regeix la majoria de persones, xq és ven clar que no li va arribar la ona...flipant! Els coleguis d'esmorçar es pensaven q vacil.lava i NO, NO VACIL.LAVA, no me n'havia enterat, óndia això se'n diu estar a la LLUNA DE VALENCIA!!!! i és veritat, eh! N I I D E A! no sé si preocupar-me o passar de tot, mmmm.....

Bé el cas és q van guanyar, ara toca la Champions...quasi res, amb el Chelsea, d'aquest si q n'estic al cas, xq em mola!
i la Copa, aquesta ja me la bufa una mica més....


Agnes Dourfour, "ma vie en rose"
.
Amb aquest dia fantàstic, tot i la meva estimada i mala pècora hèrnia discal, a la tarda, enlloc de migdiada llaaaaarga he fet un caminet, estrany em mi, la veritat!!!! xo ja us dic q ulitmament és tot, no, millor dir: era tot força estrany. Ja tornem a la normalitat, ha estat a la força, xo la qüestió és tornar-hi i sense patir-hi massa.

Que m'he colaaaaat!! Doncs al matí m'he estat llegint els diaris al solete, a spais, empalmant l'esmorçar amb el vermutillo, ara xerrant amb un, l'altra, el diari, un altra, l' ipod.... aterratges terrorífics, je je je, bé, quan ho faci jo llavors podré riure de moment, mutis i a la gàbia!!!!

Ah! hi ha hagut la famosa fira de maig, no hi he tret ni el nas, massa gent. I això no sé si em passa a mi, o sóc maniàtica, com el loket aquell q va conant rajoles......doncs q la gent sempre caminen en direcció oposada a la teva, x molt q intentis anar alhora, m'atabala!!!! ma germana va dir q estava bé, ja és molt xq amb el curro q porta val la pena!

No he pogut fer tot el què volia xq culpa de la maleïda esquena i ho ha pagat la meva estimadeta amiga Cati q val un imperi, i no se si li podré tornar el sacrifici q ha fet de pujar a Berga, baixaré jo a Sallent, amb lo que em costa que puji a Berga, osti!!!!!! no ho sabeu pas, eh!!! xo mireu si he d'estar ko, x no sortir a fer un soparet i una sessió de dance a tope, q ja toca!!!!!!

Ah, més coses, he retrobat tres colegues d'escola de cal mosso, totes tres de cop! totes tres igualetes i amb fills, una passada, estan iguals ESPECTACULARS semblen top models enlloc de la feina q tenen...je je je!

Ah, més, més he començat a llegir una altra vegada. Que bé, feia molt temps q no conseguia concentrar-me en llegir un llibre, ara que, amb els horaris de "buho" q faig és fàcil tornar agafar-te a llegir, de nit, amb tranquilitat, amb silenci, amb la pau especial q hi en aquelles hores....i m'ha agradat molt, feia temps i m'ha agradat molt!

També he escrit, amb això si q he al.lucinat jo soleta...no ho havia fet mai, una estimadeta amiga em diu q tinc un criteri "esbojarrat" crec q el tinc en tots els aspectes de la meva vida...xo ja s'aniràn aposentant, ja. Tot arriba amb feina, esforç i temps suficient.

I estic contenta d'això que us dirè, q no voldria q s'agafés per la banda tendenciosa o pretenciosa...he après a no ser tan agressiva, obssessiva, terriblement dura ara sóc més tolerant, no ataco als punts febles de les persones que em fan mal. Fa un temps hagues estat una tirana, dèspota i cruel, tot això fent ús de la paraula i amb format "missils-tierra-aire", home no m'he transformat en un angelet de cop, eh! em surt la vena quan m'apreten molt, xo han d'apretar, molt, molt, molt!!!!!!
Amb això reconec q he fet feina, i amb bon resultat, ara parlo i no agradeixo com feia fa un temps! Feia mal als q més estimava! Ja reconec i estic segura q no vol dir q hagi desaparegut del tot,eh!


Todd Red, ring diamonds DIVINE, DIVINE, AAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH!

Per avui ho deixrem, ja hi ha prou rollo, no us sembla!!! Sino passareu de tanta lletra, ho entenc, je je je!
Nanit, a tots i gràcies x passar x aki!

good luck for all!

annna:)