Moments del meu petit Món! annna

dilluns, 27 de juliol del 2009

FINDE CONTINUANT AMB CANVIS! IT'S MY LIFEEE!

Molt bonanait noctàmbuls,
ja veieu, no em puc star quieta en relació als canvis..quan en faig un darrera sempre en ve algún altra...
Ha estat un finde molt agradable, divendres un soparet amb nenes, molt divertit. Converses interessants, a dormir d'hora, estrany en mi, xo bé....va anar axií!!!!



La Julieta Venegas, ja sé, ja sé em repeteixo...xo forma part de mi....!!!! va marcar un a època de la meva vida q ara trobo a faltar: s'ha de ser valent! VALENT!!!!!!

El dissabte, una caminadeta a la segona ( una part en cotxe, eh!) per recordar vells temps d'hora eh!!!!!! per acumular agulletes per a l'endemà, noooooooooo, eh!!!!! Tot seguit salutació a spais, comonorrrrrr"!!!! xo massa calor, personal no conegut, buaaaahhh, cap a casa q m'esperaven paquets per desfer...mika a mika acabaré!

Al vespre un sopar, feia molt, i molt de temps q no en feia dos de seguits, pensareu aqta porta vida de monja, doncs no aneu errats, xo mira, a temporades va com va!!!!!! va haver uns anys q a casa no hi parava ni per dutxar-me quasibé i ara és on em trobo millor...c'est la vie!



Jem, cantautores...dec tenir debilitat...tb em mola molt!!!!

Ah, ha fet algun collar...també feia temps q no en feia...
he hagut de buscar-ho tot pel munt de caixes q tinc a casa...fins ara q ho tenia ben arregaldet no, ara q ho tinc difícil aaaaaaaara! ara si! sóc així jo!

Ah, m'alegro molt d'una cosa, divendres a la tarda, amb l'Anna vam anar a la piscina a fer el peixet una estona, ella segur q recorda els temps, els metres i tot plegat, jo no ben bé...no sóc tant tècnica i no tinc tanta pràctica amb el tema "trainer", suposo q ja m'hi aniré fent, "por la cuenta que me trae" i només recordo una part del què vaig fer (la veritat és que me n'oblido i em faig uns lios impressionats, 150m. 30", 200 30", fins a 1500, llavors al descans uns 500 a baig rendiment...buff) , vaig trobar a faltar escalfar una mica amb la cinta uns mintuts, xo bé amb la calor q fot, tampoc ve d'ofegar-te voluntàriament!!!!! en vaig sortir super-bé i amb una sensació super agradable. Ara això s'ha de convertir en un hàbit diàri...! o amb algun altra esport...tb esperaré q arribi una mica de temperatura més adequada jo no sóc cap sportman...al contrari!!!



Jack Johnson, "Hope", sempre! per això la poso, és la meva... i xq éll és el meu ídol...!!!!

Avui el tema music no m'he l'he currat massa, és un pèl tard ... i n'hi h que treballlen.....xo x mi tots tenen un valor important a la meva vida, en algún moment l'han marcada d'alguna manera....
Avui ha stat el meu sant, m'han felicitat un munt de gent, amics, coneguts, llunnyans, esperats, no esperats, els q voldries, els q voldries i no ho han fet...xo en resum ha estat un dia agradable i molt tranquil, ha estat diumenge i potser ho porta això mateix.

Bé, us deixo, és tard i demà per algú toca working, ja anirem parlant!!!!!
Nanit patidors...ja us en faré algun de curt, algún dia.... I promise!

annna:))

dijous, 23 de juliol del 2009

SENSE EXCUSES: AVUI NEDAR PER PRESCRIPCIÓ!!! AMISTOSA!

Club Natació Catalunya (interiors)

La que ens agradaria tenir a casa...!


La que ens agradaria tenir a fora el jardí...!




Al final anem a la Muni, o a la d'algun càmping, o a la d'algún colega, o algún lloc que hi tenim confiança...xo el què si que tinc claríssim i per experiència que fa del temps que no hi vaig és que cal anar-hi, bé si és que t'agrada!!!. Convé anar-hi, almenys a mi, per molts motius: per alliberar-te, perquè t'agrada l'esport, per la gent que s'entrena, perquè el cos i el cervell o necessiten, perquè en surts renovat, lleuger, alliberat, net i no vull dir de brutícia,eh!!!! sino de idees, de mal rotllos, de coses a les que hi vas donant voltes i llavors cada cop s'emboliquen més...


En canvi, quan ets allà dins, si forces, et relaxes i si apretes les "revolucions" van augmentant i no tens temps de rumiar histories ni cabòries...i x això en surts alliberat!!!


Quan ets allà dins, la sensació de lleugeresa, de ingravidesa, el silenci, els soroll que fas quan entres amb els braços dins l'aigua és incomparable...i si tens la sort q no hi ha massa penya llavors ja és la ....repera!!!!


Ho havia fet, i ara no si per quins motius ho he abandonat, cosa que no pot ser de cap de les maneres xq ho necessito per anar tirant, per renovar energies, per estar en forma i per sentir-me bé amb mi mateixa i un munt de motius més que no cal que els anomeni ara mateix, potser ens allargariem... el que sí que sé, és que és un plaer i a la vegada un esforç q em fa sentir bé quan en surto. Tot i que hi ha algun dia que hi anava ben bé a fer el "préssec" i a jugar amb l'aigua, xo hi ha d'haver de tot, tampoc sóc una esportista d'èlit ni molt menys, a diferència de la majoria de persones que conec i admiro per la seva gran força de voluntat i força mental, que els fa aconseguir mèrits q x mi serien verdaders malsdecap, bufff!!!!! i és per això que els admiro.


Així doncs que demà, a una piscina o altra aniré a parar, i començarem el "tourmalet" per recuperar temps perduts i agraïr l'esforç q estan fent la gent q m'envolta en voler-me ajudar...deixar coses i sempre trobar una estoneta per fer allò que t'és bo per tu, pel teu cos i el teu caparró, tant sols una estoneta i la veritat és que tenen raó...senzillament si vols pots! es qüestió de saber dir q no de tant en tant i una mica d'organització...


.
Un clip per variar!!! de Charlotte Gainsboroug de l'últim cidi, "5:55", m'agrada... i per despedir-me,

Nanit, noctàmbuls i no tant noctàmbuls...ja ens anirem trobant pels blogs d'un o altra...

una abraçada:))annna

.

diumenge, 19 de juliol del 2009

CASA NOVA...UN TRASLLAT, UFF!, UN ALTRA CANVI!

Des del balcó de davant...cel blaaaau!

Urbanity a tope...!

La terrassa de darrera...continuaré veient passar els voladors...i més cel blauuuu!

Bona nit,
si m'he n'he anat de pagès a la city, x dir-ne alguna cosa...jejeje.

Total ara estic valorant els pros i els contres,q són variats, molts i de diferents indoles. Lo únic que espero és que m'hagi valgut la pena pendre aquesta decisió...jo soc molt dubtosa amb les decisions, quina frase més mal feta, déu meu!!!! xo és que és la realitat!

Un ambient físic preciós a canvi d'un ambient de poble-ciutat, vamos mogudet! What it's will happen in a future?


Se suposa q he canviat la tranquilitat ( suposada,ja us n'he parlat molts cops) x una comoditat de serveis a l'abast de la mà, x star més acompanyada i en canvi el entorn no és ni de bon troç de maco del lloc q he deixat... tot té un preu...a pagar.
.
Desde la terrassa d'abans, una part del q veia... a dalt un volador, estrany sempre n'hi ha molts!

La qüestió és saber valorar la part positiva, els aventatges, les coses agradables que t'aporta i no insistir en els detalls bucòlics que has deixat enrrera, xq tot plegat no els valorava. No els donava el sentit i la importancia que tenien, probablement degut al meu estat actual de to més aviat poc vital!!! i no massa objectiu.
Ara vull començar una etapa nova, mireu potser és una escusa, xo us puc ven dir q ha estat currada, eh! o sino q li diguin a meu comte corrent i a la meva esquena... això si!! em tocarà penjar quadres, cortines, i fer coses d'aquestes i si us he de ser sincera no en tinc ni idea...i a més no m'agrada, amb lo qual hauré de fer q m'agradi i li trobi la part interessant per deixar la meva casa al meu gust, amb temps i paciència.
Llavors ja hi estareu tots convidats...si he de cuinar per més d'un ho faig prou bé...jejeje, si ho faig per mi sola, no m'hi dedico gens ni mica, MAL FET, MAL FET!!!!
Ja us aniré explicant les aventures i desventures de penjar els quadres rectes i les cortines tal com deu mana!!!
Ah, i les làmpares....un altra tema delicat. Però ja me'n sortiré no patiu, ja veureu!!!
Good night, estimadets friends! aneu passant, a veure q hi tenim de nou!
Nanit!
annna:)
.

divendres, 17 de juliol del 2009

RECONEIXEMENTS, ALS Q T'ESTIMEN!

Molt bona nit a tots,

A tu també Joan, q dius q et sembla q tinc mala llet..., això m'ho has d'explicar bé alguna estoneta, xq vol dir que em coneixes,o m has conegut en alguna etapa de la meva vida més "guerrillera" i arrel del comment dedueïxo que prové d'spais, x allà tinc fama d"'aranya"...segons alguns, altres m'estimen...m'hauràs d'explicar bé, jejejee!!!!
També et dic que quasibé tothom té una mica de mala llet...el què passa és que la porten bé, per circumstàncies, i no se'ls fa tan evident.
Jo tinc un caràcter "fort", x lo bo i per lo dolent! això si, és bò xq igual que ve se'n va i és un descans, sóc àries!!!! molt soroll i poques nous, gent!!!!



.
Avui ha estat un dia, tb "apretat",ha estat molt millor gràcies a vosaltres, pels vostres comments d'ahir, reconfortants, i resulta que encara tinc més persones que m'estimen i es recorden de mi quan creuen q estic passant moments durs o pesats i llavors fan acte de presència, i avui ha esat així, GRÀCIES AMIGUES!!!! i per la vostra intució més que rés...ha estat proverbial!!!!!

En Marc i l'Alex, q han estat malaltets, no recordem moltes coses importants quan ens mirem el melic!!!!
.
Demà em traure els trastos de sobre, llavors vindrà endreçar, xo això ja no m'amoïna gaire...si us he de ser sincera...m'he engreixat i la roba no em va bé, x tant entre la q no trobaré i la que no m''anirà bé...je je je no cal q m'estressi gaire amb l'endreça...
Això sí! de tots els coi de pisos q he vist és el que està en plan més bàsic, vamos en plan homeless quasibé...de hippy més aviat, a la meva edat i jo que no en sóc oficialment!!! xo bé ja hi he passat x aki, i serà una temporada d'anar afegint trasto rere trasto a casa, una altra vegada, això que no m'agraden els mobles. Bàsicament, xq els que m'agraden són de "high desingn" i pedigrí i com que ni puc ni vull permetre-mho, doncs recorro al minimalisme...i alhora de treure la pols també s'agraeix!
Ara ja s'haura acabat atabalar amb el recorregut per tot Catalunya, eiiiii Tarragona no!!!!! per plaer si, xo per curro no,tu!!!! això q ja em veia "castigada a Tortosa" per bona mmee i calladeta i obedient i motivada i bla, bla, bla, resumint: per no llepar el cul i fer el que volen en contra del que tu creus, penses i estas convençuda que no pots traspassar la ratlla q separa la legalitat de la corrupció. Això m'ha ajuda a creure una mik més en mi, en la mena honradesa i en la seva por, cobardia i poca valentida, xo és clar són majoria: un mur enorme. I els murs sempre s'han de rodejar, mai s'han de tirar terrar a base de cop de caps com baix fer jo durant uns temps molt llarg...molt llarg, fins que me'n vaig donar comte...i així he acabat, je je je je : IN EXTREMIS, bé ara ja no tant....

La Julieta Venegas...la vaig descobrir en un viatge...meravellós,ja fa molt temps, llavors tenia que haver reunit valor necessari per fer tot el què pensava fer...encara estic pensant...no s'ha de pensar tant i actuar.... Ah!!! i m'encanten els seus clips, són tope originals!




Òndia quin convinat, ja tens raó Anna q sóc imprevisible, xo és que tenia ganes de parlar-vos, i no d'un tema en concret, xq un trasllat no és massa interssant que diguem, vaknces no en toquen ara, aventures sentimentals, menys, converses personals us aborriria, i a final resulta ser un mix de tot...SANTA RAO ANNA, SOC IMPREVISIBLE...
Ara estic contenta xq tinc la piscina a "tiro de piedra", ni cotxe hauré d'afagar, bieeennnnnn!!!!! i ja et dic jo que hi aniré, amb tu, amb mi conmigo misma o com sigui, way, eh!!!!! i el super, i el video, i el diari, i el cafe amb llet i diari del mati, i ....un munt de coses sense haver d'agafar cotxe i sense galls fora d'hora, ohhhhhh la óstia de bé!!!!! ja veurem la sorpreseta, q tot en té, xq cal pagar per tot, és lo que hi ha.
Ja no m'enrollo més que us foto un pal impressionant... i sort que havia de ser de manualitats....s'han fos, desaparegut, en la immesitat de la meva ment!!!! xo ja tornaran, amb la calma com diuen a Menorca, amb la calma!!!!
Títol escaient: Close to Heaven.... ( I hoooopeeeeeeee!!!!)
Potser una mik massa tecno....ja sabeu q sóc...amb la musiketa...de gustos "open", la StoneBridge!


Ja ens anirem trobant per aki, ok!
Q tingueu molt bon dia, molt bon dia!
una abraçada,
annna:)
Ja és tard, i us deixo, demà vaig d'hora!
.

dimecres, 15 de juliol del 2009

D'AKI CAP ALLÀ, I AIXÍ UN MUNT D'ANYS...

Cel, cel, cel des de casa....

Si, si...quants? doncs uns quinze o setze ja... vivint tres, quatre o cinc anys en cada lloc, en cada poble, Ripoll, Roses, Girona, Llançà, Figueres, Cadaqués...on més...deixeu-m'he pensar...a Girona altra vegada, i llavors de dret a La Seu d'Urgell, quin flash i que durillo al principi...després a Bellver de Cerdanya, per no fer el canvi a pagés lleidatà tan dur i poc acceptat pels conciutadans, al final torno a La Seu d'Urgell, uns cinc o sis anys...al final amb amics i tot, entre els "bons" i els "dolents" q es diu aviat això, q els comentin lo mateix als q hi ha ara x allà...!!!

Girona, temps de les flors

Us estic parlant només de l'època de mosso, ens tenien que pagar per kilòmetres, xq tot i vivint en aquets llocs, arribavem al mati i agafaben e cotxe i a córrer, Vielha, Tremp, Igualdad, Vic, Manresa, BArcelona, Sabadell...i dels que m'oblido nois...sembla mentida, no és broma lo de cobrar per kilometres fets...quin irnonia staria forrada, xq com que no era la més estimada del cos sempre acabava a la quinta òstia amb el cas més rocambolesc i kafkià que us pogueu imaginar...déu quan hi penso!!!!

Jo sempre duia una bossa amb dues mudes de roba al cotxe, xq no sabia mai on dormiria, això ja quan treballaba en un grup més especialitzat, eh i molt, xq es passava el dia fent hores i hores i més hores tot plegat x mariconades....si tenim en comte els resulatats obtinguts amb els recursos dedicats! Per aqt motiu em poden fulminar, ja us dic q sóc, era i seré l'ovella negre, això si alhora de currar, l'Anna la primera....quines coses té la vida eh!!!!

Òndia com he vingut a parlar d'això, si per mi és tema totalment tabú, fins fa quatre dies, incapaç d'afrontar-ho sense que se'm recargoles l'estòmac i em vinguessin arcades...??? comença ser hora? no ho crec, no estic preparada encara, segur!!!

CHillida, LeKu o El Peine de los Vientos o el q vulgueu és tot fantàstic...

El cas només és que estic enmig d'un altra trasllat, tònica general a la meva santa vida: tenia q haver comprat una California (com tots esl que etant sempre viatjant per aqts monts de déu) sortint de l'Escola i m'hagués estalviat moltes coses, ja m'ho van dir, ja!!!!

Ara, me'n vaig d'un lloc rústic, barriada, relativament tranquil, xo en el fons gens, galls q canten fora d'hora, nens amb escopetes que t'empaiten a tu, als gats, als gossos, camions a totes hores que entren i surten dels garatgos de sota casa, els veïns que tenen el barri com a casa seua, tot i que a mi m'han tractat bé, xo ni serveis, ni botigues, ni diari, ni llet, ni pa, ni cap mena de res...dissabtes els paramotors dels colll... alhora bona q podies dormir: mati i migdiada...i, la casa de pagès camuflada amb porcs, ànecs, gallines, galls, i demès amb els consequent aldarull, voslatres us imagineu??????? i la oloreta ...ecssss
al final m'he rendit: x a tot cotxe, per tot has d'agafar el cotxe i fer els km. fins a Berga o Avià: me n'he cansat, i m'he trobat sola.

Menorca, crec q una platja de guiris feia d'acompanyant....xo fantàstica igualment,

Ara seré al centre, tb soroll, xo ja hi vinc preparda i entrenada, el diari, la llet, les suquet de taronja, la botiga, el viedo, el parc,molt a prop el gimnàs, gent, cinema, i penso quan tardaré a trobar l'inconvenient de torn??? no n'hi vull trobar, cap, tindre ma germanes a la vora, i em sento molt més acompanyada, i amics també, més reconfortada, ens fem grans, eh, je je je!!!!

Això si, renúncio a unes vistes de....impreeeeeeessssionants a una vista d'un carrer! TOT TÉ UN PREU EN AQTA VIDA....la qüetió és saber si et compensa i ja està!

A mi si, xq si sortia a la terrassa servia de blanc als nens del barri amb les seves maleides escopetes...aixi què, sé q algun dia ho trobaré a faltar, doncs llavors agafaré el cotexe i me n'aniré a la segon a passar una tarda i gaudir-la de veritat!.

SÓC NÒMADA AMICS, FINS QUE ES DEMOSTRI EL CONTRARI , SÓC NÒMADA O FINS QUE ALGO O ALGÚ EM LLIGUI O EM TROBI LES ARRELS QUE FA TEMPS QUE BUSCO!

Bona nit friends, als sportmans molta canya per continuar amb els vostres hard trainers, als manetes, molta imaginació per continuar amb els treballs que feu, als que sou com jo....molta paciència,molta i als que sou millor felicitats!
una musik d'en Jamiroquai, Virtual Insanity, q m'agrada molt:



Bonanit i una abraçada a tots/ i totes les que passeu per aki!
Gràcies i una megabraçada!
annna:)xD

.

dissabte, 11 de juliol del 2009

LOCAL DE MÚSIQUETA NOU, XO A MANRESA...



Bon dia!
Als que esteu de hollys, espero i desitjo que ho passeu d'allò més bé i més relaxat possible!!! que potser en el fons és del què es tracta en vacances, potser per altres els és més interessant un viatge "cronometrat" i poder veure un munt de coses, monuments, paissatges diferents... ai! que m'enrrotllo i no vaig a lo que volia explicar!!

Per casualitat, xq úlitmament ja us he comentat que solo estar a la parra, o potser no em centro del tot en moltes coses i ho faig en altres.

Fa temps aki a Berga hi havia un local, on els dissabtes podies anar a escoltar música en directe, un local molt peculiar i entranyable "El Casino"...per qüestions que ara prefereixo no embolicar-me resulta, que en tot un poble-ciutat...no sé com definir ben bé Berga...! no varen trobar un local adequat a l'activitat que feien, xq es van veure obligats a deixar-ho còrrer per problemes varis...
Resulta que ara els tenim a Manresa...a uns 40-50 km de Berga, nomès...

Li han posat Voilà ... al local, encertat crec!!!! continuarà amb l'activitat que feia, músiqueta en directe, de grups, solistes, rockeros, soul, jazz... de tooooooottttt, interpretacions de tot i molt bones estones que hi he passat!!!!


Només m'agradaria poder dir que no m'agrada gens, ni mica, que en tot un poble...ciutat, com és Berga no poguem trobar, sense la col.laboració o ajut de les entitats corresponents, haguem de marxar a Manresa per poder continuar fent una activitat d'oci, i de plaer... i no és perquè tingui res en contra de Manresa, que consti, eh!!!! Sino el fet que és una mica penós que hagi hagut d'anar així...

Al final m'agrada xq s'ha solventat, a distància, xo s'ha obert, de nou, amb la mateixa activitat i per tant podrem continuar escoltant grups, solistes i demés, que en un dia no els coneix ningú, i gràcies a aquests locals tenen una oportunitat per donar-se a conèixer i fer gaudir als que els anem a veure i escoltar!!

A veure si ens hi anem trobant de tant en tant!!!
De nou,molt bones hollys, als que les feu ara i als que les fareu en breu!

Fins aviat

annna:)

.

dimecres, 8 de juliol del 2009

ALGUN DIA DOLENT...

Dascha Fiedhova: walk along the Highline

Bona nit, ja ho diu el títol...jo tinc dies bons i dies dolents suposo que com altres persones, xo en mi
potser són més sovint ultimament i desgraciadament.

La constant és esforç, lluita, motivació, i tot això en aquests dies desapareix com per art de màgia...
i tant fàcil que sembla desde fora, eh!

Bé, qualsevol cosa, estat, intenció, feina, o el que sigui, vist des de fora sembla més fàcil i no ho és, el què si que passa és que cadasqu s'ha de passar el seu dia dolent, i ho fa de la manera més bona i planera que pot...i així tots busquem una manera.

A mi em fa falta trobar la meva...hi estic, xo em cal trobar-la xq m'ompli.



Recorrem a diferents recursos...o bé ja els hem aportat a la nostra personalitat ..




I sort que tenim de poder tenir a l'abast tantes opcions per guarir-nos....



El cas és que, vull pensar que no sóc la única que té un dia baix, i ha de recorrer a la música, a la lectura, al cinema, als amics.... i a tot allò que li dona pau interior i tranquilitat
Aki veureu la meva varietat en gustos musicals, també cal dir-ho, eh!!!!!!
No us espanteu....sóc.....variada en gustos i tendències, sempre! sino m'ofego!

Bona nit, i als q steu de hollys: passeu-ho molt bé! i carregeu piles!
Els que no ja les farem més endavant, no problem!!!!!!!

ciao bellos!
-

dissabte, 4 de juliol del 2009

RECOLOCACIÓ DE L'ATLAS, I A CONTINUACIÓ: PACIÈNCIA I VIDA


Alexandra Labbaye: "operacion bikini, nenes!!!!!",suposo q ella o a fet amb bona intenció, je je je!
.
Hola a tothom,
.
avui us "plantificaré" una informació que em va arribar a través del blog de l'anna i algun altra canal, i crec que mereix que altres persones que estiguin interessades en el tema puguin, almenys tenir-hi accés o mirar-s'ho o bé passejar-s'hi i si es decideixen, que els vagi tant bé com a mi, tot i que es necessita un temps prudencial, paciència, ganes de voler-te trobar bé i tot aqt pack juntent ia a més amb molt bona disposició!!!
Però com q no està mai de més saber alguna cosa que ahir no sabies, jo m'alegro el dia que em vaig començar a informar sobre això, són dues sessions, una: una un pèl neguitosa, ja sé sap!!!! i l'altra una massatge, aquesta si que no ho és gens!!! són super agradables i complidors, q a les alçades que ens movem ja és un fet molt important trobar-te algú que et sigui més o menys simpàtic i empàtic!!!

http://www.atlasprofilax.ch/

Tota aquesta informació, si seguiu el blog de l'anna ja l'haureu vist crec, xo com que me la va recomanar i m'ha anat bé, força bé, no és que la vulgui repetir, sino al contrari, alabar-li les troballes, a vegades sorprenents que fa i agraïr-les-hi! xq es dona el cas que llavors ens fan anar bé a tots i això és un gran do, actualment, en aqt món tant individualista...

Jo en vaig sortir contenta, li vaig explicar de seguida a l'anna, i li vaig agraïr el fet d'haver-m'ho aconsellat, tot i q ja us dic que per altres bandes n'havia sentit parlar, xo nosaltres ens han de dir les coses les persones que hi tenim una mica de confiança, sense desmerèixer per rés del món als altres, xo quan t'ho diu un que hi ha passat (i quan hi passes es nota, eh! et duren les agullets més d'algun dia, je je je) i ja hi tens un xic de relació, q això vol dir que també t'ha fotut alguna esbroncadeta, doncs vol dir que i tens més confiança!!!!Jo em refereixo a "quien bien te quiere te hara llorar....allò sabeu...jejeje! que a vegades va molt i molt bé! És aki on es diferencía una bona amistad d'un conegut, ho dic per experiència!!!...

Ara canviat de tema, espero que els que anessiu a veure el concert-megaespecatacle de iutu en quedessiu satisfets, segons el periodico, els veíns no n'estan gens, je je je no estàn de tant rebombori ni sorolls, ni musiques ni llums ni històrires i ara els han demandat. Això posava El Periòdico d'abans d'ahir, més o menys...i és que no estem mai contents. Com som el personal: si fan, xq fan, si no fan res, canya xq no hi ha res a fer i així, l'esperit de la contradicció eternament...deu ser una norma innata en els humans... l'inconformisme permament, això si!! sns donar opcions,eh! Criticar, xo desde el sofà de casa que s'hi està molt bé, es veu!!


Apa, que passeu un bon finde, aki La Creu ja està núbol amb pinta de tormenta-trons-soroll i res més...esperem que tant sols sigui això i puguem fer tots la nostra, que durant la week ja toca treballar!!!!

Musiqueta: no pot faltar mai!! crec haver-la sentit en algún lloc....xo no recordo!




Us deixo amb la Kahimi Karie i el tema " good morning world", q ja va bé (obviem que he penjat el post a la tarda...ejem...), sempre ens va bé que ens desitgin un bon dia, una bona tarda, un bon....tot!!!!

Adeusiau amiguets/tes

Ens veiem per aki, espero!!!

una abraçada

:)

.