Moments del meu petit Món! annna

dijous, 29 de juliol del 2010

PASSAT


Steph Levigoreux

Hola,

Mires enrrera.

Si és un dia clar veus vivències agradables, dies feliços, experiències positives, viscudes amb tota la teva gent, amics, familiars, parelles, persones que ara ja no formen part de la teva vida i altres que les recordes amb molta estimació però que no les veus fruit de les circumstàncies.

En aquests dies això et dona energía, molta energía. Et fa sentir eufòric i reconfortat amb el teu passat, et dona una sensació de tranquilitat i de no haver perdut el temps.

Tot i que hi ha persones que sempre tenen aquesta sensació: la de d'estar perdent el temps!

Si resulta que és un dia més fosc i no recordes aquestes vivències del passat, o bé recordes les que no són positives, aquelles que no t'aporten res agradable, ni reconfortant, ni energia positiva no et queda rés més que sobreposar-te, lluitar i lluitar per cada dia veure un dia clar, amb llum, amb sol, amb color per poder créixer com a persona, com a persona sana amb tots els seus valors i poder ser una miqueta més feliç que el dia anterior, i l'anterior....

L'estat de tranquilitat, d'equilibril, que per mi és el més buscat, només es pot aconseguir lluitant dia a dia en petites coses que son tant insignificants que a vegades quasibé ens passen inadvertides, doncs res, que cal estar atent per poder veure i "sentir" bé tot allò que tenim al voltant en cada moment del dia perquè no formi part del nostre passat sense viure-ho.

.
Ens trobem per aquí,
.
annna:)

4 comentaris:

Eli ha dit...

I valorar les petites coses... perque un dia, el menys pensat, tornaràs a mirar enrera.. i t'adonaràs que eres gran coses!!!

:-D

annna ha dit...

Doncs si, perquè la vida está feta de petites coses.
Si volem buscar coses grans ens perdrem en el no res, almenys jo!

Un petonàs Eli!

:)

Alba ha dit...

Anna, quina raó! ens costa a tots, però saber gaudir del dia a dia i estar contenta amb el que fas i on ets és primordial per poder acostar-nos a la felicitat. Petons!

annna ha dit...

Hola, quina ilusió!
Ja de vacanes suposo no?
Tens raó, gaudir del que faig, per petita cosa que sigui és el més important i no deixar-la passar sense veure-la i llavors saber-me situar bé, o perdrem per poder aconseguir l'equilibri que jo busco.
Un abraçada molt forta

Bones vacances wapa!!!!