Moments del meu petit Món! annna

diumenge, 1 d’abril del 2012

LLIBRES



Normalment llegeixo...i normalment son llibres de misteri. M'agraden molt els autors nòrdics: Asa Larsson, Hening Mankell, Stieg Larsson... o la que avui m'ocupa:

Jean Edith Camilla Läckberg Eriksson (30 d'agost de 1974), és una popular escritora sueca de noveles políaques. Els llibres de Läckberg transcorren en o pels voltants dels seu lloc de naixement, Fjällbacka, una petita ciutat de la costa occidental sueca, i els seus protagonistes són el policia Patrik Hedströn i l'escriptora Erica Falck.

La temàtica dels seus llibres parteix sempre d'un assassinat, i durant la investigació van sortint a la superfície els secrets i misèries dels seus actors principals, habitants de Fjällbacka, remontant-se a vegades al passat per trobar els orígens i les causes dels críms.
Les seves noveles acaben dominant la llista de supervendes de Suècia
.

Hi ha algun detall peculiar com que Camilla no ha estat sempre escriptora, sino que la seva professió era economista i va arribar a ser escriptora arrel d'un curs que li van regalar el seu marit,mare i germà per les festes de Nadal. I durant aquest va ser quan va escrire "La princesa de gel".

Ha publicat set llibres, no totes noveles policíaques, entre ells un de cuina.


So super-divertit...


Fins la propera mirada,

annna :*