Moments del meu petit Món! annna

dilluns, 9 d’abril del 2012

DUO

Hola,

A vegades em pregunto com pot ser que m'agradin tantes coses diferents, però molt diferents... quasibé podria dir que oposades, la nit i el dia. I totes alhora!


Em fa pensar que puc tenir gustos variats en quant a accessoris, a roba, a menjar, a cinema, a llibres... però quan observo la diferència que els separa esorprèn, em fa dubtar profundament.


Ho trasllado al meu caràcter, intento veure amb claredat aquestes diferènces tant acusades en qüestió de gustos.
La veritat és que no observo greus excessos en la meva forma de ser actual, ni en un sentit ni en un altra. Aixó em tranquilitza, la veritat!


Si bé hi ha moments en què desitjo estar sola, n'hi ha en que vull estar amb gent i fer coses, amunt i avall, sopars, veure els partits del barça que sempre són emocionats, els nebodets, ...i com a contraposició moments d'aïllament, amb música, amb llibres, amb l'ordinador, sofing.

Un equilibri, aconseguir un equilibri és la base d'un estat plaent. És el que sempre busco jo, i és en el què estic...amb les meves dualitats permanents!


Us he posat l'exemple de les sabates perquè, m'encanten, són una debilitat meva i també perqué és el més clar que us puc posar: o unes botes militars tope bastes i destroyers o uns salons delicats i esbelts d'algun color de l'arc de sant martí; així sóc jo!


Fins la propera mirada,


annna :*

diumenge, 1 d’abril del 2012

LLIBRES



Normalment llegeixo...i normalment son llibres de misteri. M'agraden molt els autors nòrdics: Asa Larsson, Hening Mankell, Stieg Larsson... o la que avui m'ocupa:

Jean Edith Camilla Läckberg Eriksson (30 d'agost de 1974), és una popular escritora sueca de noveles políaques. Els llibres de Läckberg transcorren en o pels voltants dels seu lloc de naixement, Fjällbacka, una petita ciutat de la costa occidental sueca, i els seus protagonistes són el policia Patrik Hedströn i l'escriptora Erica Falck.

La temàtica dels seus llibres parteix sempre d'un assassinat, i durant la investigació van sortint a la superfície els secrets i misèries dels seus actors principals, habitants de Fjällbacka, remontant-se a vegades al passat per trobar els orígens i les causes dels críms.
Les seves noveles acaben dominant la llista de supervendes de Suècia
.

Hi ha algun detall peculiar com que Camilla no ha estat sempre escriptora, sino que la seva professió era economista i va arribar a ser escriptora arrel d'un curs que li van regalar el seu marit,mare i germà per les festes de Nadal. I durant aquest va ser quan va escrire "La princesa de gel".

Ha publicat set llibres, no totes noveles policíaques, entre ells un de cuina.


So super-divertit...


Fins la propera mirada,

annna :*