Moments del meu petit Món! annna

dimecres, 18 d’octubre del 2017

TEMPS DIFÍCILS!

REPRESSIÓ. INCERTERSA. INSEGURTAT. VIOLÈNCIA. I MÉS..


annna.
Per un futur amb un País Lliure per a tots.
II*II

Bon/a matinada... son les quatre i algo...
Ja torno a tenir d'amic a l'insomni, però ara em deixa dormir unes quantas hores, només que em fa despertar molt d'hora... ja m'esta mig bé, mica a mica ens posarem d'acord...!

I com a aquestes hores moltes activitys d'ambient no les pots fer, jo em dedico a fotre-us la bara aqui... si hi ha algú, ta clar!!!😉


Però aquest últims dies, ja fa uns quants, està sent massa intens per mi, massa bombardeig d'informació, companys de tota la vida que arriben a discutir per diferents opinions en el tema de marres de la Independencia, en un principi i que ha anat degenerant brutalment a unes situacions que trobo totalment abusives.

D'una alienació dels drets que tenim en un estat de dret com és una democracia (suposada, ara!) i que han estat vulnerats, ja un munt de cops per part del qui goberna Espanya amb l'afany de no perdre una part importantíssima del país que és Catalunya... 

I están veien que sense violència per part de tot el poble català que demana  pacíficament allò que vol i és seu.
I cada cop pren más força aquí, i a fora arreu del món i no ho poden amagar (que ho han estat fent i és el que voldrien continuar fent, i moltes més coses, és llarguissim aquest tema, apasionant i molt trist....!!!).


Imatges com aquestes, repetidas ja en varies ocasions.
I ja finalment, utilitzant indiscriminadament la violència gratuïtat per part de PN i GC.

Amb aquestes agressions, indiscriminades, repressives i gratuïtes, crec que l´únic que estan fent és aconseguir augmentar el nombre de persones amb esperit d'alliberar-se d'un estat que els està sotmetent a uns limits semblants a qualsevol república bananera, dictatorial i ancestral, per exemple com les de sudamèrica, o altres passos assiàtics, o per l'estil... que qui no se sotmet al dictador de torn veu les seves llibertats coartades ho derogades directament... i el fet és que en aquest país que vivim, formem part d'Europa, sii, sii, d'Europa!

Que el tema de formar part d'Europa, en si, de fet no sé de què serveix sinó més que per marcar-nos el pas i escanyar-nos económicamente amb objectius inabastables ja que no tots els paísos tener les mateases condicions  economices econòmiques, orígenes política    situacions socials, etc., ni mateix nivell de vida ni molts detallets més...!!


Si, a uns els va de perles... als eurodiputats! 
Que es treuen un paston de cal déu per no forte res de bó i estar uns dies a la setmaneta per allá fent reunions, que en el cas de Spain, no té cap mena de pès ni influència, però a ells si que els va bé el rollete de Spain a la Europa europea común!!

Esperança, és la paraula que em ve al cap, és la paraula, lluita, força i templança!
Per poder anar continuant amb el Procés cada día un pas més, més endavant, més aprop!
No sarà fàcil, ni un Procés curt, ens ho posaran tant difícil ho més com podran, però alhora estan fent crèixer de tots  nosaltres,  molt més la il.lusió, l'esperança, les ganes de lluitar i de voler aconseguir un País, el nostre: Catalunya i LLiure!


Un camí a recorrer.
Tots junto podem conseguir-ho. II*II

Nomès un detall, jo no m'havia caracteritzat pel meu fervor polític, perquè creia i vaig viure-ho on direct, lo que feia el poder que otorga la política en quan el tens davant i sense que ningú et controli.
Tinc l'esperança en algunes persones... en que no totes siguin igual com la morralla que s'ha anat donant d'alta els últims anys. Tinc l'esperança...!

Ja n'era força escèptica, no crec massa en l'esser humà quan té accès a diners i poder aliè!
I en viure-ho ben bé, dia a dia, en el canvi d'un gobern que se suposava era centrista i va ser substituït per un d'esquerres, i tothom contentíssim... jo inclosa!!!

Doncs, la decepció va ser més gran, si cap, en veure que en poquíssim temps estaven actuan igual o pitjor (tirant ben bé a un tapis de dresses), més aviat pitjor que el gobern sortnnt, ... que no ho havia fet pas massa malamant tampoc, però als pobles no es vota als partits, sovint es vota a les persones...!

Nomès desitjo, de cor que tot aquest preu tant alt de lluita, esperances, somnis, i moltíssim treball,  que s'està pagant, uns més que altres, arribi a donar el fruit que tots esperem: el nostre País. Una Catalunya LLiure!


Perquè anar a presó, ara aquests temps per ser acusat de segons quins delictes et recorda a l'Edat Mitjana, quan anys enrrera i no tants hi han hagut personatjes acusats, amb auto d'entrar a presó, hi han entrat dos dies, de lujuuu, la pasta que han robat ha desaparegut i ningú els ha tret la pols per rès...

Ahhh!!!! 
Axiò siiii.... hi deu haver un epidemia de malalties, morts naturals i accidents a la zona fan i lladremafiosa del gobern espanyol dels implicats en tots els escàndols de corrupció i demès, perquè hi ha un promig altíssim de defuncions... en molt poc temps. 
És un tema força interessant, per un investigador aborrit e inmune als dretans!

Continuem treballant per un nou País, nostre, lliure, per poder gobernar-lo nosaltres, per poder viure-hi i treballar com nosaltres decidim i el que guanyem quedi aquí per ser administrat i ben adjudicat a cada sector necessitat.
Així, neix i creix un País. 
I ho fa amb gent que l'estima i el respecta. Com tots nosaltres ho hem demostrat davant els enfrontaments, provocacions, agressions, presons, i tot el que ha ocorregut el dies passats... i esperança i tranquilitat per continuar el camí per tot el que encara queda.


Fins la propera mirada Warriors!! :*