Moments del meu petit Món! annna

diumenge, 24 de juny del 2012

MAGIA

NIT DE SANT JOAN

Oleg Oprisco


De tot l'any sempre recordes unes dates que són més destacades que les altres, Nadal, Setmana Santa, la nit de Reis, el teu aniversari, el primer dia que vas començar a sortir amb el teu noi, el dia que et vas casar, el dia que et vas llicenciar, el dia que vas obrir el teu negoci... i tants!

Per mi un del més marcats esperats és la nit de Sant Joan.
Marca un abans i un després durant l'any. Jo l'espero i com que normalment va molt a prop de Patum o junt estic neguitosa setmanes abans.
Moltes vegades diem que quant poses moltes espectatives en una cosa a vegades no es compleixen... alguna vegada a passat, però sempre val la pena, sempre!

Quan era més jove sempre anava a passar la revetlla a la platja... feiem un sopar per felicitar als Joans, els regalavem un bon ram de flors, modern i espectacular, eclèctic...de disseny. I ells es sorprenien: no entenien que els poguessim regalar un ram de flors a ells, nois!

Foguera per cremat tot lo vell, platga com escenari de l'entrada de l'estiu pletòric que viurem tots, música que ens envolta i ens fa ballar al voltant de la foguera que incinera els vells desitgos, beguda a discreció que eixuga la sed, deshinibició que ajuda a fer-nos confidències i a compartir el moment màgic... tothom està amb tothom i fins i tot alló que no era capaç de dir de dia, a la feina, fent el café, dinant, o en una situació socialment més "endreçada" ara fluiex com l'aigua d'un riu tranquil.
Hi havia ambient fins l'hora de sortir el sol... preciós, amb el mar de fons. La música llavors ja no era sorollosa, era suau, d'ambient, que t'acaronava com la llum i l'aire fresc que et feien companyia en aquell moment màgic del nou dia.

Fins l'any vinent, ens hem desprès dels vells neguits, han cremat a la foguera i hem ballat al voltant.

Ara anem tots a esmorçar i somriure pensant en l'estiu màgic que ens queda per davant.

Fins la propera,

annna :*