Moments del meu petit Món! annna

dissabte, 29 de novembre del 2008

Consumisme.....increïble x cert!

Sagrada Familia BCN

Hola de nou a tots i totes!
Que tal va tot? Suposo que tothom enfeinat i pèl estressat, xo això ja passa quan s'acosten unes festes, o vacances: ara NADAL, CAP D'ANY, etc.

Sitges,des del passeig

No sé si a tothom li passa el mateix, em refereixo a que acabes de celebrar la Castanyada i un bon dia surts al carrer al vespre i està tot il.luminat, maco, lluent, vistós i per fer que els nens petitons vagin caminant mirant amunt!!!! Això vol dir que just estem al mes de novembre...i ja tenim NADAL! pel carrer, ja està bé, xq normalment tots els carrers estan bastant mancats de llum, la necessària per passar tranquil·lament qualsevol dia de l'any, doncs no, durant l'any anem escasssets!!!


Llavors, penses hem fet canvi horari x estalviar, ens venen històries per tal de consumir menys amb qualsevol tipus de aparell...i quan arriba aquest moment, les festes, es poleixen el pressupost en un mes : NADAL!

Barcelona, centre

Ja sé, se'm veu el llautó...no m'agraden les festes na
dalenques, hauriem de ser legals, i "bona gent" durant tot l'any, no nomes els tres dies que toca enviar sms, postals i cartes de felicitació de festes.
A banda, de l'operació-màrqueting que es posa en marxa en el mateix moment que els llums!!! EL CONSUMISME.
De fet, no ens deixen triar gaire, o compres o compres, xq sinó en cada sopar que aniràs hauràs de fer i justificar la teva posició: apologia anti-consumista i això potser més esgotador que limitar-te a comprar regals, adequats, personalitzats, dif
erents, divertits, i no sempre tenen que ser de valor econòmic elevadíssim!!!! versió fashion de llum nadalenca, way!

Però no cal que ens escalfem el cap, només que mirin la millor font d'alimentació d'aquests llums, que facin uns bons dissenys (gratuïts, i no remunerats amb c
ap altra compensació) i així fan que els grans no ens trobem toooooooot l'any igual, ens alegra la vista, ens convida a comprar, fa la ciutat més atractiva i els nens al.al·lucinen quan surten al carrer, q al cap i a la fí és del que es tracta: passar uns dies diferents i si és possible més afables que els de la resta de l'any!!!!

Ja està, ja m'he refet de l'ensurt de trobar-me els llums de nadal en plè mes de novembre, quan jo encara tic pensant en l'estiu.... es ben bé que estic a la parra!!!!

Petonets als que passeu x aki i tb pels q hi pas
seu, algun dia, en un futur!!!


P.D: tots aquests llocs estan preciosos per Nadal i festes, cal també donar-hi un voltet x veure si hi han canvis amb l'anterior, per distreure'ns. Vamos que li hem de trobar la part positiva perquè sino el NADAL i companyia no seria el mateix.

Ciao!