Moments del meu petit Món! annna

divendres, 13 de novembre del 2009

UNA UTOPIA?

Nanoo G. Facebook
.
Hola,
Aquesta setmana hem tornat a sentir parlar del ja passat tema de la corrupció, i de la desilusió dels catalans envers la classe politica catalana, ens ho va publicar La Vanguardia el passat dijous dia 12, en un article on ens relatava la bona relació que han establer el President Montilla amb el cap de la oposició Artur Mas.
La intenció es veu que és fer front a la forta devallada que ha tingut el nivell de popularitat generalitzat de la classe politica catalana degut als diferent casos de corrupció que s'han donat últimament, tant en un bàndol com en l'altra i és clar ningú vol ser el blanc de les ires del seu contrincant.

Volen aparèixer públicament en una actitud cordial per deixar clar que no tota la política està "podrida" i que els polítics poden fer algunes coses més que barallar-se entre ells, i fer-se retrets l'un a l'altra. La intenció és també fer front comú contra la corrupció i les mesures fraudulentes i restablir un clima polítc amb que inspiri més confiança al ciutadà, personalment penso que tenen una mica de feina per davant!!

En aquest mateix article es fa esment del fort interès en la llei electerol que encara no tenim a Catalunya i que voldriem tenir... i l'interès en què no en surti perjudicada Convergència i Unió nomès i no el PSC sobre el control de les fundacions que ajudin als partits polítcs, en trets generals.
El meu interès està centrat en el tema repetitiu dels escàndols polítics que ja és una constant ultimament i sembla que ja ho trobem d'allò més normal i no oblidem que estan treballant amb els diners de tots els ciutadans.

Resulta que llavors es retallen ajudes i subvencions i moltes altres histores per altres bandes amb l'escusa que no hi han fons, quan realment si que són necessàries i no en els casos Millet o Pretoria o etc...

Diamant, solitari

Molt bon cap de setmana a tots i totes,

Fins la propera, una abraçada ;-))

annna


4 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

he passat una estona al teu blog
molt interessant, felicitats
una abraçada des de Reus

annna ha dit...

Moltes gràcies!
Lloc molt maco Reus, hi he passat moltes èpoques de la meva infància!!
Fins aviat!

Anònim ha dit...

Estàs molt prolífica, Anneta!!
Me n'alegro molt, a mes m'encanta els posts que fas últimament.
Encara que aquest últim és massa espès per mi i pel meu cap de setmana, m'hauràs d'excusar que el meu comentari es quedi aquí, jeje!
El que si que comento és la foto.... quin yuyu que fot, hòstia!
Un petonàs i feliç finde guapi!

annna ha dit...

Hola anna,
potser si que la foto és un pèl heavy!!
el post va de lo de habitual últimament, de la jeta de la classe política,rés més!!
igualment, bon finde!!
una abraçada,

annna;-))