Moments del meu petit Món! annna

dissabte, 11 de juliol del 2009

LOCAL DE MÚSIQUETA NOU, XO A MANRESA...



Bon dia!
Als que esteu de hollys, espero i desitjo que ho passeu d'allò més bé i més relaxat possible!!! que potser en el fons és del què es tracta en vacances, potser per altres els és més interessant un viatge "cronometrat" i poder veure un munt de coses, monuments, paissatges diferents... ai! que m'enrrotllo i no vaig a lo que volia explicar!!

Per casualitat, xq úlitmament ja us he comentat que solo estar a la parra, o potser no em centro del tot en moltes coses i ho faig en altres.

Fa temps aki a Berga hi havia un local, on els dissabtes podies anar a escoltar música en directe, un local molt peculiar i entranyable "El Casino"...per qüestions que ara prefereixo no embolicar-me resulta, que en tot un poble-ciutat...no sé com definir ben bé Berga...! no varen trobar un local adequat a l'activitat que feien, xq es van veure obligats a deixar-ho còrrer per problemes varis...
Resulta que ara els tenim a Manresa...a uns 40-50 km de Berga, nomès...

Li han posat Voilà ... al local, encertat crec!!!! continuarà amb l'activitat que feia, músiqueta en directe, de grups, solistes, rockeros, soul, jazz... de tooooooottttt, interpretacions de tot i molt bones estones que hi he passat!!!!


Només m'agradaria poder dir que no m'agrada gens, ni mica, que en tot un poble...ciutat, com és Berga no poguem trobar, sense la col.laboració o ajut de les entitats corresponents, haguem de marxar a Manresa per poder continuar fent una activitat d'oci, i de plaer... i no és perquè tingui res en contra de Manresa, que consti, eh!!!! Sino el fet que és una mica penós que hagi hagut d'anar així...

Al final m'agrada xq s'ha solventat, a distància, xo s'ha obert, de nou, amb la mateixa activitat i per tant podrem continuar escoltant grups, solistes i demés, que en un dia no els coneix ningú, i gràcies a aquests locals tenen una oportunitat per donar-se a conèixer i fer gaudir als que els anem a veure i escoltar!!

A veure si ens hi anem trobant de tant en tant!!!
De nou,molt bones hollys, als que les feu ara i als que les fareu en breu!

Fins aviat

annna:)

.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Home, ja han obert??
Felicitats al Xavi, espero que tot li vagi molt be!
Un petonet guapinya!

joan ha dit...

Si anna, es una llàstima però, que hi ha a Berga?, aquesta ciutat, poble o ciudad de vacaciones(digame?), qui t’ha vist i qui et veu.
Fa un temps un any o dos no me’n recordo molt be, un diumenge varen venir a donar un cop d’ull de els de la conselleria de turisme (Huguet i cia.), el cas es que lo primer que ban fer es anar a l’àrea d’informació (sota el càmping) i estava tancada.
No hace falta decir nada mas.

Joan

Anònim ha dit...

Jajajajaja!!
Joan, no saps allò de seguir els preceptes del Senyor??
...i Déu va dir: el setè dia descansaràs.
Sóm una població Catòlica, Apostòlica i Romana... i si no que t'ho diguin a tu i les teves amigues les monges...no?
Jajajaja, que bo que ets!!

VOILÀ! ha dit...

Ei! Hola Anna... de fet hem estat donant voltes i com que coneixem a varies Anna Carreras no caiem massa en qui ets del tot, però bé, ens alegra molt que ens hagis afegit al teu blog.
Per nosaltres també ha estat una mica extrany marxar de Berga, però ja estevem força farts de que ens posessin pals a les rodes...solucio? marxar de Berga...com tothom qui té ganes de fer alguna cosa...però bé, que per Manresa estem molt bé i disfrutem molt amb el que fem
Gràcies

Xavi i Emma

Tonina ha dit...

Llàstima de la mar que sinó em teniu aquí preparada per a aquest nou local. Locals d'aquests n'hi ha pocs. Que xaleu molt!!
Una abraçada

annna ha dit...

Hola Anna, si jo tb espero que els funcioni, ja q han hagut d'anar para allà baix,almenys que funcioni!!!!
Un ptnt!

Joan tens total la raó, jo, Berga crec que és l'unic poble que ten els sants c..... de tenir les oificinies de turisme tancades...és increible!
Llavors es queixen...no sé de què, encara gràcies els que es perden de casualitat i benvinguts siguin!!!

Una abraçada, Joanet!

Ei, Xavi i family, soc l'anna carreras, de les grues, taller, mosso ( ara ex ) i si que hi ha varies Anna Carrearas, teniu raó!!!!
Jo anava a classe amb la Montse, la teva germana.
M'alegro molt que estigueu bé per aki vaig, i tot funcioni, de fet jo he estat molts anys, tb, fora de Berga i no m'extranya gens el que dieu!!!
Molta sort, ens veiem espero!!
annna carreras, la gran de les germanes carreras...!
Ciao!

annna ha dit...

Ei, hola Tonina, que tal tot?
Era un local entranyable i jo hi havia passat molt bones estones amb molt bona música i oportunitats per a nous artistes...
a Berga som així de....sóm així!!!!

Una abraçada!!!
annna:)
Bon estiu!

GEMMA ha dit...

Ostres Annna, potser m'animo a venir demà a la inauguració! Ara intentaré esbrinar qui tocarà. Gràcies. Petons i potser sigui que ens veiem, tampoc és segur però possible.

annna ha dit...

Hola Gemma, tenen actuacions molt sovint, cantautors, grups, més o menys coneguts, xo sempre molt agradable!!
tenen www i blog, crec q a l'anuncia que hi ha penjat aki al post hi ha la www, sino al feis tenen grup obert per saber tota la informació!
Una abraçada Gemma!
Ciao!